Nejprodávanější e-knihy v roce 2022
Vysoké školy a VOŠ

Němčina Moderní konverzace - 20%
Chtěli byste s přehledem zvládnout každodenní komunikaci v němčině?
Vysoké školy a VOŠ
Ukázky

Němčina Moderní konverzace

169 Kč
135 Kč
Angličtina pro radost III. - 20%
Třetí díl anglicko-české e-knihy určená středně pokročilým studentům. Procvičte si konverzační témata, gramatiku až po minulý průběhový čas a mnoho dalšího.
Vysoké školy a VOŠ
Ukázky

Angličtina pro radost III.

95 Kč
76 Kč
Teorie výchovy - tradice, současnost, perspektivy - 20%
Monografie Teorie výchovy – tradice, současnost, perspektivy má sloužit vysokoškolským pedagogům i širší odborné veřejnosti jako opora při vědním bádání, výuce a dalším vzdělávání v jedné ze základních pedagogických disciplín.
Vysoké školy a VOŠ
Ukázky

Teorie výchovy - tradice, současnost, perspektivy

200 Kč
160 Kč
Pokročilá teorie her ve světě kolem nás - 20%
Publikace je určena zejména studentům vysokých škol, kteří prošli základním kurzem teorie her a chtějí se o této disciplíně dozvědět více. Kniha klade na čtenáře nároky zběžné znalosti základů teorie her, logiky, teorie pravděpodobnosti a analýzy.
Vysoké školy a VOŠ
Ukázky

Pokročilá teorie her ve světě kolem nás

297 Kč
238 Kč
Dějiny pedagogiky - 20%
Publikace je nezbytným studijním materiálem pro studenty učitelství všech fakult a všech oborů na fakultách pedagogických.Tematizuje problematiku dějin výchovy a vzdělání v období novověku a v době moderní, sleduje období 17. až poloviny 20. století.
Vysoké školy a VOŠ
Ukázky

Dějiny pedagogiky

305 Kč
244 Kč
České katastry od 11. do 21. století - 20%
(1x)
Je to první souvislá kniha s podobnou tematikou na našem trhu, která je určena geodetům, studentům, milovníkům historie, čtenářům literatury faktu a všem technicky zaměřeným čtenářům. Popisuje vývoj katastrů od úplných počátků do dnešní doby.
Vysoké školy a VOŠ
Ukázky

České katastry od 11. do 21. století

254 Kč
203 Kč
Obecná didaktika - 20%
Učebnice obecné didaktiky představuje myšlenkový systém, který vás uvede do vymezené vědní oblasti. Logické utřídění látky a vhled do soustavy jejího výkladu poskytuje studujícím teoretické poznání.
Vysoké školy a VOŠ
Ukázky

Obecná didaktika

339 Kč
271 Kč
Makroekonomie - 20%
Čtvrté vydání pedagogicky osvědčené učebnice makroekonomie reaguje na změny, ke kterým došlo v posledních letech jak v české a světové ekonomice, tak i v ekonomické teorii.
Vysoké školy a VOŠ
Ukázky

Makroekonomie

399 Kč
319 Kč
Testové otázky z pediatrie - 20%
Publikace představuje soubor testových otázek z pediatrie, jejichž primárním cílem je opakování učiva a vymezení přibližného rozsahu předpokládaných znalostí před státní závěrečnou zkouškou z pediatrie.
Vysoké školy a VOŠ
Ukázky

Testové otázky z pediatrie

110 Kč
88 Kč
Fonetika a fonologie současné španělštiny - 20%
(1x)
Výrazně přepracované a rozšířené vydání textu publikovaného poprvé v roce 2005 reaguje na nejnovější vývoj v oboru, zejména pak na sérii normotvorných gramatických příruček vydaných španělskou Královskou akademií v letech 2009–2011.
Vysoké školy a VOŠ
Ukázky

Fonetika a fonologie současné španělštiny

190 Kč
152 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 169 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 17 > >>