Nejprodávanější e-knihy v roce 2022
zdraví a životní styl

Kettlebell Simple & Sinister - 20%
Kettlebell: Simple & Sinister je jasný a efektivní minimalistický program založený na fundamentálních cvicích autorova Hardstyle systému. Naučte se, jak používat tělocvičnu do ruky přímo od zdroje – člověka, který odstartoval kettlebell revoluci.
zdraví a životní styl
Ukázky

Kettlebell Simple & Sinister

319 Kč
255 Kč
Tajemství energie - 20%
Tajemství celkové pohody spočívá ve zvládnutí životní energie. Všechny ty diety, potravinové doplňky, cvičení a terapie mohou fungovat (konečně!) jen tehdy, jestliže je dokážete propojit se samou podstatou energetického toku.
zdraví a životní styl
Ukázky

Tajemství energie

212 Kč
170 Kč
Chvála pomalosti - 20%
(8x)

Honoré píše s nadhledem a humorem. Trefně ukazuje na paradoxy a smutné následky neustálého zrychlování. Snaží se najít a nabídnout způsob, jak žít co nejlépe v rovnováze mezi rychlým a pomalým.

zdraví a životní styl
Ukázky

Chvála pomalosti

149 Kč
119 Kč
Fyziologie a klinické aspekty pohybové aktivity - 20%
Stále více se šíří a potvrzuje poznání, že dostatek pravidelného a přiměřeného pohybu patří nejen k základním podmínkám zdraví, ale i k udržení dobré kondice. O tom, co je nejvhodnější pro každou věkovou kategorii, informuje tato kniha.
zdraví a životní styl
Ukázky

Fyziologie a klinické aspekty pohybové aktivity

240 Kč
192 Kč
O čakrách - 20%
Osho se velmi detailně zaměřuje na sedm základních čaker a na sedm různých těl nacházejících se v sedmi rovinách lidského bytí. Průvodce tajemstvím tělesných energií.
zdraví a životní styl
Ukázky

O čakrách

159 Kč
127 Kč
Od paty k hlavě - 20%
Jak chodidlo ovlivňuje páteř? Co je to meniskus? Co vlastně znamená výhřez ploténky a jak k němu dochází? A proč to, co bolí, nemusí nutně být to, s čím má tělo problém? Kniha nabízí odpovědi na tyto a mnohé další otázky.
zdraví a životní styl
Ukázky

Od paty k hlavě

299 Kč
239 Kč
Velmi osobní kniha o zdraví - 20%
(3x)

Jak dát tělu to nejlepší v dnešní uspěchané době? Tipy od nejvlivnější české expertky v oblasti zdravého životního stylu.  Jsme obyvatelé přepychové části Země. Máme dostatek vody a jídla. Můžeme studovat podle chuti a zájmů, většina z nás si vybírá, co bude v životě dělat.

zdraví a životní styl
Ukázky

Velmi osobní kniha o zdraví

339 Kč
271 Kč
Primal Blueprint - 20%
(2x)
Hlad, hodiny ve fitness, život plný omezení. Zhubnu. Zbavím se vysokého tlaku. Získám fyzičku. Jenže - stane se něco jiného. Hladu se tělo brání ještě usilovnějším ukládáním tukových polštářů, nadměrná zátěž poškozuje klouby.
zdraví a životní styl
Ukázky

Primal Blueprint

269 Kč
215 Kč
Minulými životy k uzdravení - 20%
Řešení řady problémů se skrývá v minulosti. Mnohdy vzdálené stovky nebo i tisíce let. V některém z našich minulých životů. Objevte je i vy. S touhle knihou najdete cestu snadno…
zdraví a životní styl
Ukázky

Minulými životy k uzdravení

169 Kč
135 Kč
Metabolický motor - 20%
Průkopnické studie a výzkumy, účinnost diet nebo důležitost pohybu – evoluční antropolog Herman Pontzer boří ustálené mýty a ukazuje, jak doopravdy funguje lidský metabolismus, jak můžeme ovládnout svoji hmotnost, a tak podpořit i zdraví.
zdraví a životní styl
Ukázky

Metabolický motor

424 Kč
339 Kč
Zdravá střeva - 20%
Kniha popisuje vliv střevního mikrobiomu na celé lidské tělo, na nemoci, na imunitu – z čeho se mikrobiom skládá, jak funguje, na co všechno má vliv (od střevních potíží po deprese, různé štěpení a zpracovávání hormonů, obezitu, cukrovku).
zdraví a životní styl
Ukázky

Zdravá střeva

288 Kč
230 Kč
Migréna - 20%
Ve své knize světoznámý neurolog Oliver Sacks netradičně pojednává o migréně. Detailním přiblížením této nemoci ukazuje životně důležité sdělení organismu, kterému je nutno naslouchat, porozumět mu a adekvátně na ně reagovat.
zdraví a životní styl
Ukázky

Migréna

222 Kč
178 Kč
Průvodce Reiki - 20%
(1x)
Kniha poskytuje kompletní informace o všech třech stupních zasvěcení do starodávného, jednoduchého a zároveň účinného systému léčení, který se lidstvu uchoval v tibetském buddhismu.
zdraví a životní styl
Ukázky

Průvodce Reiki

129 Kč
103 Kč
Neonatologie - 20%
Publikace Neonatologie má ambice stát se základním manuálem péče o novorozence pro neonatology a rozšířit vzdělání dětských lékařů, porodníků a spolupracujících lékařů.
zdraví a životní styl
Ukázky

Neonatologie

80 Kč
64 Kč
Energie! - 20%
(1x)
Jak posílit imunitu, léčit záněty, detoxikovat organismus, uzdravit střeva, chytře jíst a odhalit potravinovou intoleranci.
zdraví a životní styl
Ukázky

Energie!

398 Kč
318 Kč
Detox jako cesta ke zdraví - 20%
Škodlivé jedy a patogeny ohrožují naše zdraví ještě před narozením, setkáváme se s nimi každý den, omezují a zhoršují kvalitu našich životů.
zdraví a životní styl
Ukázky

Detox jako cesta ke zdraví

594 Kč
475 Kč
Mechanika zad - 20%

Návod, jak se zbavil bolesti zad pomocí McGillovy metody Kniha kanadského lékaře představuje první počin svého druhu určený široké veřejnosti, který přistupuje komplexně k problematice bolesti zad. Prezentuje výsledky 35letého výzkumu a studií funkcí páteře. Přináší celou sérii postupů, které dohromady tvoří převratnou metodu řešení problémů s bolestmi zad.

zdraví a životní styl
Ukázky

Mechanika zad

269 Kč
215 Kč
Přírodní antivirotika - 20%
Viry jsou chytré, mutují a stávají se rezistentními vůči antivirovým lékům. Globální krize, jako je horečka dengue, SARS či pandemie COVID-19, se šíří rychleji, než farmaceutické firmy zvládají léky vyvíjet, a každou chřipkovou sezonu vznikají nové kmeny, které se vzpírají účinnosti vakcín.
zdraví a životní styl
Ukázky

Přírodní antivirotika

309 Kč
247 Kč
Probuďte v sobě sílu mocného léčitele - 20%
Vydejte se na fascinující cestu za poznáním neuvěřitelných schopností svého těla.
zdraví a životní styl
Ukázky

Probuďte v sobě sílu mocného léčitele

254 Kč
203 Kč
Tajemství krásy Korejek - 20%
Zdravou a zářivou pleť můžeš mít i ty!
zdraví a životní styl
Ukázky

Tajemství krásy Korejek

254 Kč
203 Kč
Zobrazuji 41 - 60 z 278 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 14 > >>