Nejprodávanější audioknihy na CD v roce 2022

Muž bez psa

Všude dobře, doma nejlíp… Na Severu? A nespadli jste z jahody naznak? Na nejdelší noc v roce se děti a vnuci penzionovaného kantorského páru Hermanssonových sjeli do provinčního Kymlinge v hloubi Švédska.

Muž bez psa

377 Kč
Muž v hnědém obleku
Anne Beddingfeldová, mladá a inteligentní žena se smyslem pro dobrodružství, se po náhlém skonu otce ocitne v tíživé situaci a přemýšlí, jak naložit se životem.

Muž v hnědém obleku

350 Kč
Myši patří do nebe
(2x)
Příběh o dobrodružstvích myšky Šupito a lišáka Bělobřicha, kteří se vydávají na putování plné humorných i odvážných příhod v nekonečném koloběhu života.

Myši patří do nebe

269 Kč
Nečekané přiznání
(5x)
Jedno přiznání a případ je uzavřen.

Nečekané přiznání

404 Kč
Prasklé zrcadlo
Slečna Jane Marplová prožívá snad až příliš poklidné dny v St. Mary Mead a touží po rozptýlení. Náhoda ji svede dohromady s Heather Badcockovou, znalou nejžhavějších místních klepů.

Prasklé zrcadlo

314 Kč
Ruka / Wallanderův svět

Desátý díl série případů komisaře Wallandera skrývající novelu a autorův doslov. Po třiceti letech na stejném pracovním místě chce unavený a nevrlý komisař Kurt Wallander konečně něco změnit...

Ruka / Wallanderův svět

305 Kč
Vražda se zárukou
Září 1938. Nad Československem se stahují válečná mračna, zatímco v pražském Braníku dojde k záhadné vraždě. Hitler žádá Sudety a ve vile čp. 383 v ulici Nad myslivnou je nalezen zastřelený pár.

Vražda se zárukou

314 Kč
Pomalu hořící oheň
Nový román autorky Dívky ve vlaku – knihy, která se stala fenoménem.

Pomalu hořící oheň

314 Kč
Hoď se do pogody
(1x)
Většina lidí má tátu, ale já mám tatu. Můj tata je, jak to říct…

Hoď se do pogody

296 Kč
Brouk Pytlík
Kultovní kniha české dětské literatury s hlavním hrdinou v podobě dobrosrdečné, aktivní, popletené a tvůrčí broučí osobnosti, která s oblibou říká: „všechno vím, všechno znám“.

Brouk Pytlík

206 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 100 > >>