Nejprodávanější e-knihy v roce 2022

Prameny Vltavy
(13x)
Detektivní příběh ze současnosti, odehrává se na pozadí skutečných historických událostí spojených s přísně tajným koncentračním táborem Prameny Vltavy.
Ukázky

Prameny Vltavy

249 Kč
Lucia
(1x)
Skupina studentů kriminologie na univerzitě v Salamance odhalí existenci vraha, který už několik desetiletí uniká spravedlnosti a aranžuje své oběti podle renesančních obrazů.
Ukázky

Lucia

389 Kč
Šachy pod sopkou - 30%
(2x)
„Autorovy poslední dny a smrt“ – tak zní titul nedokončeného románu poměrně populárního spisovatele Franze J. Lundeho o znepokojivých událostech, které se mu přihodily na podzim roku 2019.
Ukázky

Šachy pod sopkou

249 Kč
174 Kč
Zahrada, Rest
(7x)
Detektivní série Trujkunt dějově zasazená do nejvýchodnějšího cípu Česka, kde se běžně hovoří těšínsko-jablunkovským nářečím „po naszymu“, pokračuje povídkami Zahrada a Rest, v nichž se vrací na scénu svérázný major ostravské kriminálky Roman Saran.
Ukázky

Zahrada, Rest

244 Kč
Pohřbené kosti
(5x)
Detektiv Josie Quinnová se těší na poklidnou večeři se svým přítelem Noahem u jeho matky. Když k ní však přijedou, najdou ji za domem na zahradě. Bez známek života a s ústy plnými hlíny.
Ukázky

Pohřbené kosti

382 Kč
Sudetský dům - 30%
(1x)
Je léto 1945, krátce po válce. Mnohé české rodiny míří do Sudet, aby zde zabraly domy po odcházejících Němcích. Jiří a Marie Smolíkovi, společně se synem Františkem, dorazí s celým svým skromným majetkem do podhorské vsi Glasendorf.
Ukázky

Sudetský dům

199 Kč
139 Kč
Žítkovské bohyně
(92x)
Román Kateřiny Tučkové, autorky bestselleru Vyhnání Gerty Schnirch, je fascinujícím příběhem o ženské duši, magii a zasuté části naší historie.
Ukázky

Žítkovské bohyně

299 Kč
Smrt přichází na prohlídku
(4x)
Chamtivost, zrada a vražda v okouzlujících přímořských kulisách – úvodní díl nové švédské detektivní série v nestárnoucím a stále oblíbeném stylu klasické krimi Agathy Christie. Realitní agentka a populární moderátorka Jessie Andersonová je nalezena mrtvá v jednom z předváděných domů.
Ukázky

Smrt přichází na prohlídku

279 Kč
Terapie
(7x)
Když se Alice a Leo přestěhují do exkluzivního obytného komplexu, splní se jim celoživotní sen. Existuje však jeden temný důvod, proč luxusní rodinnou vilu v uzavřené komunitě mohli koupit tak výhodně – a tím je bývalá majitelka, psychoterapeutka Nina.
Ukázky

Terapie

319 Kč
Klub nenapravitelných optimistů
(61x)
Bohatý, mnohovrstevnatý román dosáhl ve Francii prodeje přes 400 tisíc kusů, obdržel nadšené kritiky i několik literárních cen - např. Prix Goncourt des Lycéens 2010.
Ukázky

Klub nenapravitelných optimistů

279 Kč
Slyšet jeleny zpívat
(14x)
V horské osadě v Beskydech je nalezena brutálně zavražděná dívka. Vše nasvědčuje tomu, že se stala obětí sexuálního maniaka. Šéf ostravské mordparty Miroslav Lada rychle dojde k přesvědčení, že vrahem musí být někdo z místních.
Ukázky

Slyšet jeleny zpívat

248 Kč
Tajemství
(4x)

Všichni občas potřebujeme někoho, kdo nás zachrání Napínavé vyprávění o lidech v horách a horách mezi nimi, které už nejde obejít, ale dá se z nich spadnout a dá se v nich ztratit. Stejně jako v té šílené spoustě tajemství, co si v sobě pečlivě střeží dospělí i děti.

Ukázky

Tajemství

349 Kč
Panenka
(2x)
Když matka s dcerou najdou v moři starou panenku, netuší, že se samy chytily do vražedné sítě.
Ukázky

Panenka

382 Kč
Neděle odpoledne
(6x)
Každá rodina má své tradice. Některá má navíc i tajemství.
Ukázky

Neděle odpoledne

279 Kč
Vlk
(5x)

Oblíbený norský autor Samuel Bjork přichází s novými díly z detektivní série s vyšetřovateli Holgerem Munchem a Miou Krügerovou. Píše se rok 2001. Novopečený šéf zvláštní vyšetřovací jednotky Holger Munch má za úkol vyřešit vraždu dvou jedenáctiletých chlapců.

Ukázky

Vlk

269 Kč
Mycelium I: Jantarové oči
(22x)
Mycelium je románová sága, odehrávající se v polovině třetího tisíciletí ve Sluneční soustavě.
Ukázky

Mycelium I: Jantarové oči

198 Kč
Pán prstenů
(11x)
První díl trilogie Pán prstenů.
Ukázky

Pán prstenů

148 Kč
Hardware
Román Hardware je jedním z vrcholných děl kyberpunku a jako takový mimo jiné posloužil i jako prvotní inspirace ke vzniku RPG hry Cyberpunk a následně tak i k počítačové hry Cyberpunk 2077.
Ukázky

Hardware

348 Kč
Hněv draků
(1x)

Nemilosrdná epická fantasy na pomezí Hry o trůny a Gladiátora vypráví o světě zmítaném věčnou válkou a o mladíkovi, který se stane jedinou nadějí svého lidu na přežití. Národ Omehijců bojuje už bezmála dvě stě let ve válce, kterou nemůže vyhrát...

Ukázky

Hněv draků

398 Kč
Made in Korea
(1x)
Co je to Made in Korea? Někomu se vybaví kimčchi, K-pop, tradiční oděv hanbok, hospodářský zázrak na řece Han či severokorejská ideologie čučche.
Ukázky

Made in Korea

190 Kč
Zobrazuji 61 - 80 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 50 > >>