Nejprodávanější e-knihy v roce 2022
dům a zahrada

Opravy historických staveb - báje a mýty - 20%
Kniha, která vám pomůže vyvarovat se omylů při opravách starých domů. V poslední době se při opravách starých staveb setkávám stále častěji s názory na řešení dílčích problémů, které jsou mylné, stavbě neprospívají a mnohdy ani neodpovídají fyzikálním zákonům. Mnoho lidí opravuje své staré domy (leckdy svépomocí), a to je pole pro vznik a šíření laických řešení. Lidé se spíše poradí se sousedem nebo na sociálních sítích než s odborníkem.
dům a zahrada
Ukázky

Opravy historických staveb - báje a mýty

331 Kč
265 Kč
Práce se dřevem - kompl. obrazový průvodce - 20%
Kniha představuje ucelený úvod do práce se dřevem, který vás krok za krokem seznámí se základními postupy, jimiž jsou řezání a opracování dřeva, spojování či konečná úprava.
dům a zahrada
Ukázky

Práce se dřevem - kompl. obrazový průvodce

349 Kč
279 Kč
Růže milují česnek - 20%
Netradiční a zábavná příručka pro zahrádkáře. Víte, že některé rostliny se mají navzájem raději a některé se příliš nesnášejí? Z této knihy se dozvíte, jaké sousedství rostlinám vzájemné prospívá a jaké jim naopak škodí.
dům a zahrada
Ukázky

Růže milují česnek

140 Kč
112 Kč
Wabi sabi - 20%
Tady a teď! Naprosto nový pohled na náš život a svět kolem, inspirovaný několik století starou japonskou moudrostí.
dům a zahrada
Ukázky

Wabi sabi

258 Kč
206 Kč
Zelené střechy - 20%
Zelené střechy, často nazývané také vegetační střechy, ozeleněné střechy nebo střešní zahrady, jsou střechy záměrně pokryté vegetací.
dům a zahrada
Ukázky

Zelené střechy

254 Kč
203 Kč
Domečky pro včely a užitečný hmyz - 20%
(1x)
Když se vám podaří přivábit samotářské včely, osy a jiný užitečný hmyz, vaše zahrada ožije ¦ opylené plodiny přinesou bohatou úrodu, ekologicky a šetrně se zbavíte mnohých škůdců.
dům a zahrada
Ukázky

Domečky pro včely a užitečný hmyz

195 Kč
156 Kč
Manuál stylu a designu pro každý domov - 20%
Jak vytvořit funkční a příjemný domov? Podle Fridy Ramstedtové je načase začít přemýšlet nejen nad tím, čím naše domovy zařizujeme, ale hlavně jak.
dům a zahrada
Ukázky

Manuál stylu a designu pro každý domov

382 Kč
306 Kč
Srdce včely má päť komôr - 20%
(1x)
A na krátky okamih, obklopená cezmínou, ktorá mi prepichuje nohavice, zabudnem, kde som. Zabudnem na dom, ktorý zatiaľ nepovažujem za domov, a na hektickú prácu. Vtedy príde tá myšlienka. Tu by mohli byť včely, napadne mi ...
dům a zahrada
Ukázky

Srdce včely má päť komôr

295 Kč
236 Kč
Tesařství - Tradice z pohledu dneška - 20%
Umění a postupy starých mistrů a stavitelů najdete v novém dotisku knihy Tesařství c. k. profesorů Ing. Jaroslava Kohouta a arch. Antonína Tobka.
dům a zahrada
Ukázky

Tesařství - Tradice z pohledu dneška

293 Kč
234 Kč
Domácí chov slepic - 20%
… na nás působí jako meditace a jóga dohromady: Důvěřivá opeřená stvoření nás zbavují napětí a uklidňují! Ať už jsou to rousné zakrslé slepice s ozdobnými bačkůrkami z peří, ať jsou to blahobytné amroksky, nejzdatnější nosnice mezi slepičími plemeny, nebo neuvěřitelně krásně zbarvené vyandotky – zde jistě najdeme vše potřebné pro výběr toho správného plemene pro naši zahradu.
dům a zahrada
Ukázky

Domácí chov slepic

209 Kč
167 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 180 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 18 > >>