Nejprodávanější e-knihy v roce 2022
relaxace a cvičení

Rozcvičení ve sportu - 20%
Kniha seznamuje čtenáře s aktuální problematikou rozcvičení ve sportu a ukazuje současný trend v rozcvičování v různých sportovních odvětvích.
relaxace a cvičení
Ukázky

Rozcvičení ve sportu

212 Kč
170 Kč
Rozpravy o józe - 20%
Tato kniha je nejzákladnějším spisem prastaré vědy o člověku a lidské mysli, na níž všechny směry jógy stavějí.
relaxace a cvičení
Ukázky

Rozpravy o józe

169 Kč
135 Kč
Bible dřepu - 20%
Americký fyzioterapeut a trenér Aaron Horschig pipravil sadu propracovaných technik a cvik, díky nim snáze odhalíte své slabiny a zbavíte se fyzických omezení nejen pi depování.
relaxace a cvičení
Ukázky

Bible dřepu

297 Kč
238 Kč
Jóga - 20%
Skvělý průvodce pro praktikování jógy doma, v přírodě, na dovolené či cestách. Kdekoli a kdykoli si chceš užít jógovou praxi a potřebuješ k tomu jen zajímavou inspiraci!
relaxace a cvičení
Ukázky

Jóga

279 Kč
223 Kč
Jóga s vůní aromaterapie - 20%

Voňavá jóga dokáže z pochmurného dne udělat den plný slunce Chcete-li se zbavit neduhů těla, úzkostí mysli a nechat se pohladit po duši, právě jste našli ideálního pomocníka. Tato kniha propojuje jógu a aromaterapii pomocí tradiční čínské medicíny a jejího pojetí pěti elementů.

relaxace a cvičení
Ukázky

Jóga s vůní aromaterapie

249 Kč
199 Kč
Qigong vsedě - 20%
Autorka knihy Qigong vsedě – deset meditací je zkušenou terapeutkou a léčitelkou s třicetiletou praxí. V textu tentokrát najdeme i pasáže o osobních mystických prožitcích a zkušenostech autorky, návodné obrázky a fotografie kameramana Jiřího Šámala.
relaxace a cvičení
Ukázky

Qigong vsedě

159 Kč
127 Kč
Jóga na anatomických základech - 20%
Pojďme se podívat na praktikování jógy trochu z jiného pohledu, a to jak nám sledování anatomických aspektů pohybu umožní lépe dosáhnout klasických jógových pozic (ásan) a lépe si uvědomit, jak správně kontrolovat dýchání (pránájáma).
relaxace a cvičení
Ukázky

Jóga na anatomických základech

339 Kč
271 Kč
Jóga pro seniory - 20%
(1x)

Udržujte si pružnost a sílu svého těla i ve zralém věku!  Jóga je jedním z nejlepších způsobů, jak si udržet pohybové schopnosti, ohebnost a sílu i ve vyšším věku, je to šetrný a klidný způsob, jak své tělo rozhýbat, a dokonce umí i zlepšit náladu.

relaxace a cvičení
Ukázky

Jóga pro seniory

249 Kč
199 Kč
Power jóga - 20%
Komplexní příručka pro každého, kdo potřebuje zefektivnit své sportovní výkony, zvýšit svou pružnost, ohebnost, kloubní rozsah, dosáhnout lepší techniky v silovém tréninku, zlepšení rozhodovacích reakcí a soustředění či kultivovat svou duševní vytrvalost, tedy výdrž v náročných pozicích pomocí mindfulness (bdělé pozornosti) a dechových technik.
relaxace a cvičení
Ukázky

Power jóga

349 Kč
279 Kč
Kondiční trénink ve sportovních hrách - 20%
Kniha je určena především trenérům týmů různých výkonnostních úrovní sportovních her, sportovcům a studentům tělovýchovných fakult i sportovních kurzů.
relaxace a cvičení
Ukázky

Kondiční trénink ve sportovních hrách

203 Kč
162 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 62 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 > >>