Nejprodávanější Kniha v roce 2022
sci-fi a fantasy

The Witcher: Blood of Elves - 11%
(3x)
The Witcher, Geralt of Rivia, holds the fate of the world in his hands in the New York Times bestselling first novel in the Witcher series that inspired the Netflix show and video games - now in a brand-new hardcover edition.
sci-fi a fantasy

The Witcher: Blood of Elves

584 Kč
519 Kč
The Witcher: Time of Contempt - 11%
The adventures of Geralt the Witcher continue in this second novel in the bestselling Witcher series that inspired the Netflix show and video games.
sci-fi a fantasy

The Witcher: Time of Contempt

584 Kč
519 Kč
0 Tu, svazek první - 11%
(25x)

Historický životopis pojednávající o strastiplné cestě kultury Talů na odlehlý skládkosvět Coraab a jeho následné kolonizaci. Ústřední postavou knihy je ctihodná Tal Kusa-Gammah, první z dlouhé linie coraabských Pánů Těžby....

sci-fi a fantasy
Ukázky

0 Tu, svazek první

403 Kč
358 Kč
Hardware - 11%
Román Hardware je jedním z vrcholných děl kyberpunku a jako takový mimo jiné posloužil i jako prvotní inspirace ke vzniku RPG hry Cyberpunk a následně tak i k počítačové hry Cyberpunk 2077.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Hardware

448 Kč
398 Kč
Hněv draků - 11%
(1x)

Nemilosrdná epická fantasy na pomezí Hry o trůny a Gladiátora vypráví o světě zmítaném věčnou válkou a o mladíkovi, který se stane jedinou nadějí svého lidu na přežití. Národ Omehijců bojuje už bezmála dvě stě let ve válce, kterou nemůže vyhrát...

sci-fi a fantasy
Ukázky

Hněv draků

538 Kč
478 Kč
Mechanický pomeranč - 11%
(3x)
Vůdce mladých londýnských násilníků Alex tráví většinu svého času konzumací drog, přepadáním bezbranných obětí a poslechem Beethovenovy hudby.
sci-fi a fantasy

Mechanický pomeranč

296 Kč
263 Kč
Liščí oči - 6%
(2x)
Ve svém první románu pro mládež kombinuje známá literátka prvky fantasy s dobrodružným příběhem a alternativní historií.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Liščí oči

313 Kč
294 Kč
Já, Finis - 11%
Ze Země se ztrácí kluci. Přesně v den svých osmých narozenin beze stopy zmizí a nikdo tomu nedokáže zabránit. Lidé ztratili veškerou naději, dokonce si už ani nekladou otázky kdo, kam a hlavně proč chlapce unáší. Dvanáctiletý Petr však nezmizel.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Já, Finis

357 Kč
318 Kč
Cesta - 11%
(17x)
McCarthy v románu Cesta stroze a lapidárně líčí svět po globální katastrofě - přesně domýšlí jeho podobu i jednání přeživších ve světě, kde z někdejší civlilizace nezůstalo téměř nic.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Cesta

250 Kč
222 Kč
Mycelium VI: Vrstva ticha - 11%
(3x)

Touha ovládnout psychotroniku přivedla Lucase k Aš~šádovi. Složil slib, stal se jeho učedníkem, a tím se naprosto vydal do jeho rukou. Emocím, které od začátku byly mezi nimi dvěma, už se nedá uniknout. Jenže Lucase zároveň přitahuje most v mlhách..

sci-fi a fantasy
Ukázky

Mycelium VI: Vrstva ticha

538 Kč
478 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 1000 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 100 > >>