Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka v roce 2022
umění

New Wave
Katalog k výstavě šestačtyřiceti absolventů Akademie výtvarných umění v Praze, kteří v roce 2017 zakončili své šestileté stadium.
umění

New Wave

135 Kč
Non-photographs, non-words
This book explores gaps in communication, the boundaries of photography and language, and their interconnection in light of the fact that image and language are often complementary.
umění

Non-photographs, non-words

203 Kč
Petrkov
PETRKOV ...čas po odletu vlaštovek je obrazová publikace s autorskými fotografiemi Ing.Vladimíra Kunce z obce Petrkov a rodného domu bratří Reynkových.
umění

Petrkov

225 Kč
Plasy známé – neznámé
Kniha o malém klenotu mezi českými městy. Plasy jsou přirozenou učebnicí architektury a současně ukázkou, jak odkaz minulosti ctít a pečovat o něj, monumentální historické stavby se zde snoubí s krásou místní přírody.
umění

Plasy známé – neznámé

430 Kč
Praha na prahu moderny
Autoři oblíbené série Praha moderní přináší knihu o pražské architektuře druhé poloviny 19. století. Uprostřed zdánlivě neochvějně panujících stylů – klasicismu, romantismu a historismu – se hlásí o slovo nový umělecký výraz – secese.
umění

Praha na prahu moderny

359 Kč
Slabikář
Slabikář je autorskou knihou výtvarníka Musy, která vyšla u příležitosti výstavy Signatura v Galerii Mánes v roce 2017. V knize se hravým způsobem spojují obrazy zvířat se základními stavebními kameny abecedy.
umění

Slabikář

270 Kč
Srdce zlomený
(2x)

Historky z alternativního undergroundu. "Když srdce zdobí smuteční páska, je čas na posledního práska. Láska je zapeklitá věc." Muzikant Ondřej Hejma se ve své nové knize vzpomínek vrací do roku 2013 a sleduje vývoj událostí v kultuře, politice, rodině i v oblasti srdce.

umění

Srdce zlomený

242 Kč
Stará Praha
Ve výpravné barevné publikaci autor porovnává vždy na dvoustraně půvabný 100 let starý akvarel českého krajináře a ilustrátora staré Prahy - Václava Jansy s fotografií zobrazeného místa v současnosti.
umění

Stará Praha

224 Kč
Svatá Hora v proměnách času
(1x)
Výpravná obrazová publikace o významném poutním místě Svaté Hoře v Příbrami přináší stovky historických a současných snímků, dobových rytin a dalších dokumentů.
umění

Svatá Hora v proměnách času

179 Kč
Sympozium Litomyšl 6

Katalog Sympozium Litomyšl 6 rekapituluje letošní litomyšlské Sympozium a výstavu v tamní renomované Galerii Miroslava Kubíka. Sympozia se zúčastnilo 7 italských a českých tvůrců.

umění

Sympozium Litomyšl 6

108 Kč
Zobrazuji 931 - 940 z 1000 položek
<< < 1 .. 92 93 94 95 96 .. 100 > >>