Nejprodávanější tituly v roce 2022

Štěkání na měsíc
Román Štěkání na měsíc z roku 1997 pochází z pera výrazného moldavského spisovatele Aurelia Busuioca (1928–2012), který je dnes v Moldavsku již považovaný za klasika.

Štěkání na měsíc

205 Kč
Inferno /anglicky/
(18x)
Robert Langdon se tentokráte ocitá v srdci Itálie, kde studuje mnoha záhadami a tajemstvími opředený rukopis - Danteho Peklo (Inferno). Musí se postavit tváří v tvář soupeři, který ho zavede do světa klasického umění, tajných chodeb a futur. zbraní.

Inferno /anglicky/

449 Kč
Červený pokoj - 61%
Krátce po letním slunovratu se vrchní komisařka Ingrid Nyströmová zabývá podivným případem vraždy. Osaměle žijícímu počítačovému odborníkovi Adamu Arlemarkovi někdo vyjmul z hrudníku srdce a místo něj mu do těla vložil měsíční horninu.

Červený pokoj

341 Kč
134 Kč
Grilování

Ohněm a kouřem voní nová kniha „Grilování, tipy a postupy krok za krokem.“

Za kvalitou tohoto precizního průvodce grilováním stojí oblíbení autoři kuchařských knih, Roman Vaněk a jeho žena Jana.

Grilování

323 Kč
Italův dědic
Vzít si Mayu za manželku, zplodit s ní dítě… Pro Raffaeleho to byla výzva! To, že by tím do jeho impéria přibyl další lesklý šperk v podobě nadějné firmy, byl už jenom bonus navíc. A přesvědčit Mayu o tom, že je to i v jejím zájmu, nemohlo být těžké.
Ukázky

Italův dědic

69 Kč
Jedna noc stačit nemůže
(1x)
Proč by si s ním nemohla užít úplně nezávaznou noc? Zoey ale není typ „na jednu noc“. Ani když by to mělo být s Finnem! S Finnem, kterého po tom, co jí provedl, nenáviděla. Ne, po něm už nikdy nic nebude chtít. Možná… možná až na další noc!
Ukázky

Jedna noc stačit nemůže

69 Kč
Kdo šije u Podolské?
(4x)
Salon Podolská býval v dobách své největší slávy spojován s elegancí a luxusem. Osudy slavného salonu v 50. letech.
Ukázky

Kdo šije u Podolské?

269 Kč
Lekce chemie
(6x)
Elizabeth Zottová je neobyčejná žena. Jenže je začátek šedesátých let a její výhradně mužský tým v Hastingsově výzkumném ústavu zastává nevědecký názor na rovnoprávnost.

Lekce chemie

359 Kč
Lincolnova dálnice
(3x)
V červnu roku 1954 se osmnáctiletý Emmett Watson vrací domů do Nebrasky.
Ukázky

Lincolnova dálnice

494 Kč
Nietzsche
Nezbytná četba pro každého, kdo se zajímá o filozofii jednoho z nejzáhadnějších a nejproslulejších světových myslitelů. Žádný jiný moderní filozof není tak vlivný jako Friedrich Nietzsche (1844–1900), a žádný není tak špatně chápán.

Nietzsche

358 Kč
Zobrazuji 951 - 960 z 1000 položek
<< < 1 .. 94 95 96 97 98 .. 100 > >>