Nejprodávanější e-knihy v roce 2022
beletrie

Oáza jejich srdcí - 20%
(1x)
Pro Názíra bylo setkání s Ivy šokem! Oznámila mu, že čeká dítě, jeho dítě, a on si byl jistý, že ji nikdy v životě předtím neviděl. A nejenomže dítě nechce – on ho ani nesmí mít! Jenomže Ivy Názír chtěl. A musel ji ochránit…
beletrie
Ukázky

Oáza jejich srdcí

69 Kč
55 Kč
Oko za oko - 20%
Inspektorka Kate Youngová bere léky a vyrovnává se s traumatem. Je sice nejlepším detektivem u policie, ale poté, co její špatný úsudek málem zapříčiní veřejnou katastrofu, její šéfové usoudí, že jediné, co potřebuje, je dovolená.
beletrie
Ukázky

Oko za oko

279 Kč
223 Kč
Otevřený hrob - 20%
(2x)

Mrtví neprozrazují tajemství… když jim nenasloucháš.

Zavražděná žena s obličejem rozbitým k nepoznání, prázdný pohled směřující k nebi, z úst se jí sype hlína. A stovky much se slétají ke krvavé hostině.

beletrie
Ukázky

Otevřený hrob

349 Kč
279 Kč
Pád do tmy
(2x)
Madison Harperová byla odsouzena za zločin, který nespáchala. Teď je ale na svobodě a je odhodlaná zjistit, kdo ji do vězení dostal. Pátrání ji přivede za Natem Monroem. I on se totiž neprávem ocitl v cele, kde čekal na trest smrti za vraždu své snoubenky.
beletrie
Ukázky

Pád do tmy

219 Kč
Pán temnot - 20%
Godric St. John žije po smrti milované ženy jenom pro své noční aktivity. V roli maskovaného Ducha ze St. Giles pomáhá bezbranným lidem z této čtvrti, jinak si připadá jako živoucí mrtvý. To se mění, když se v St. Giles setká s odvážnou dámou.
beletrie
Ukázky

Pán temnot

279 Kč
223 Kč
Pokoj pro dva - 20%
Když se Nina rozhodne prozkoumat hotelové apartmá, které mělo být původně její, je přistižena jejím novým obyvatelem, hollywoodskou hvězdou, Julianem Knightem.
beletrie
Ukázky

Pokoj pro dva

69 Kč
55 Kč
Poslední slib - 20%
(3x)
Když Tara Richardsová ztratila matku, byla ještě dítě. O mnoho let později dostane dopis. Kdosi jí zanechal klíček k bankovní schránce, ve které najde něco, co vše změní.
beletrie
Ukázky

Poslední slib

365 Kč
292 Kč
Proč existují sprostá slova, když se nesmějí používat? - 20%
Kniha hravou formou a pomocí srozumitelných příkladů vysvětluje komplexní společensko-filozofické problémy: demokracii, soukromí a intimitu, ironii, roli vědy ve společnosti, organizaci zdraví a vzdělávání a pravidla s tím spojená. Na základě deseti dětských otázek nabízí cestu, jak se bavit o věcech kolem nás bez obav, že „tomu přece dítě nemůže rozumět“.  Klade si za cíl povzbudit dospělé k diskuzi s dětmi a děti inspirovat, aby se nebály klást dospělým záludné otázky.
beletrie
Ukázky

Proč existují sprostá slova, když se nesmějí používat?

199 Kč
159 Kč
Příchod Dánů - 20%
(1x)
Když spor mezi dvěma bratry zavleče zemi do války... Na jaře roku 1144 panuje v Anglii dočasný klid zbraní, ale křehké příměří mezi císařovnou Matyldou a králem Štěpánem zdaleka nedává naději na trvalý mír.
beletrie
Ukázky

Příchod Dánů

249 Kč
199 Kč
Srdce na kusy - 20%
Proto, aby se dozvěděla více o okolnostech smrti své středoškolské lásky, byla Chiara ochotna udělat leccos. Dokonce neváhala narušit soukromí svého hostitele Milese Rivery a vloupala se do jeho počítače.
beletrie
Ukázky

Srdce na kusy

69 Kč
55 Kč
Zobrazuji 961 - 970 z 1000 položek
<< < 1 .. 95 96 97 98 99 100 > >>