Nejprodávanější tituly v roce 2022

Kuchařka pro dceru
(4x)
Jak se naučit vařit dobře a s chutí? Jak překonat nástrahy složitějších jídel a dosáhnout dokonalosti? Tohle všechno vás Kuchařka pro dceru naučí tak, jak by vás to naučila vaše matka, kdyby na to měla čas.

Kuchařka pro dceru

449 Kč
Malevil
(3x)
Společenská fikce světově proslulého francouzského spisovatele se odehrává převážně v sedmdesátých letech 20. století, ale končí o celá desetiletí později.

Malevil

448 Kč
Styk
(1x)
Novela Styk, jejíž podtitul zní Poznámka na okraj k historii války, je komorní drama o touze po lidském sblížení i za mimořádných okolností.

Styk

142 Kč
Stepní vlk
(6x)
Světově proslulý román z roku 1927. Hesse v něm bilancuje krize uplynulého desetiletí a pokouší se formulovat východiska z nich. Román vyniká neobvyklou strukturou, poetickou hrou fantazie i působivým prolínáním snu a skutečnosti.

Stepní vlk

223 Kč
Svatý hřích
(1x)
Soubor devíti brilantních povídek ruské dekadentní spisovatelky.

Svatý hřích

205 Kč
Bezohledný Řek
Kendra se Balthazarovi vydala napospas, jejím prostřednictvím se mohl pomstít! Tak té příležitosti využil! Balthazar byl… Příliš nebezpečný. Příliš panovačný. Příliš arogantně krásný.
Ukázky

Bezohledný Řek

69 Kč
Letní záhady
(1x)
Tucet napínavých příběhů situovaných do parných dnů a nocí, stvořených samotnou královnou zločinu a sestavených do této sbírky určené pro prázdninové večery.

Letní záhady

323 Kč
Manželství bez chybičky
(1x)
Slečna Antonia se posledních pár let starala o matku, a tak moc dobře ví, že láska na ni už nečeká. Pokud se chce provdat, bude to jedině manželství z rozumu. S lordem Philipem jsou přátelé už od dětství, ale dlouhá léta se neviděli.

Manželství bez chybičky

296 Kč
Nejdražší suvenýr
Třiatřicetiletý Roman, který se ještě pořád tak trochu drží máminy sukně, se vydává do dalekého Mexika.

Nejdražší suvenýr

269 Kč
Okamžiky štěstí
(5x)
Nový dvojromán Patrika Hartla je možné začít číst z kterékoli strany. Vyberte si! Příběh sourozenců Veroniky a Jáchyma budete prožívat podle toho, který začátek zvolíte.

Okamžiky štěstí

449 Kč
Zobrazuji 981 - 990 z 1000 položek
<< < 1 .. 97 98 99 100 > >>