Nejprodávanější tituly - leden 2023

Návod na vraždu pro hodné holky
(3x)
YA detektivní thriller stejně působivý jako Riverdale a návykový jako Jeden z nás lže. Knihu jednoduše nedokážete odložit, dokud ji nepřečtete.

Návod na vraždu pro hodné holky

404 Kč
Navždy a den
Příběh o zrození legendy v drsném podsvětí francouzské Riviéry v roce 1950. Bond vyšetřuje vraždu předešlého agenta 007 a plní úkol určit, co stojí za náhlým poklesem drogových aktivit v korsickém podsvětí.
Ukázky

Navždy a den

268 Kč
Někdo mě má rád
(1x)
Jiří Ovčáček, historicky první člověk v dějinách České republice, který zastává funkci jak první dámy, tak i viceprezidenta, míří plnou parou do učebnic dějepisu.

Někdo mě má rád

323 Kč
O bolesti zad
(1x)
Léčení konkrétní nemoci často převažuje nad uzdravováním nemocného. To jsou zcela zásadní myšlenky doktora Jana Hnízdila a fyzioterapeutky Zuzany Baluchové, které představují ve své knize na dnes velmi frekventované problematice bolestí zad.

O bolesti zad

179 Kč
Platforma
(1x)
Protagonistou románu nejkontroverznějšího spisovatele současné francouzské literatury je autorův generační druh, tentokrát už čtyřicátník, úředník na ministerstvu kultury.

Platforma

323 Kč
Respektovat a být respektován
(1x)
Jedná se o titul, který netřeba představovat. Od svého prvního vydání v r. 2005 se jí prodalo bezmála sto tisíc výtisků a stala se doslovným manuálem tisíců českých a slovenských rodičů.

Respektovat a být respektován

435 Kč
Staňte se magnetem na skutečné muže
Stále nemůžete nalézt druhou polovičku? Topíte se v neuzavřených vztazích z minulosti, bolestných rozchodech, strachu ze zklamání nebo se zaplétáte se zadanými muži?

Staňte se magnetem na skutečné muže

206 Kč
Vánoce s vůní čerstvého chleba
Přílivový ostrůvek Mount Polbearne v Cornwallu a Polly Watefordová, která se na něj po krachu předchozího vztahu a podnikání odstěhovala, aby tam začala nový život, jsou už mnohým čtenářkám známé z předešlých autorčiných knih.

Vánoce s vůní čerstvého chleba

268 Kč
Clona
(1x)

Detektiv Munch a vyšetřovatelka Mia Krügerová na lovu rafinovaného vraha. Třetí díl bestsellerové krimi série. V horském jezeře je nalezena zavražděná baletka. Opodál stojí prázdný fotoaparát, v jehož čočce je vyryté číslo.

Clona

332 Kč
Cukrárna v Paříži
(3x)
Kdysi vyhlášená pařížská Cukrárna C se brzy zavře, ještě zbývá poslední cukrářský kurz.

Cukrárna v Paříži

359 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100