Nejprodávanější knihy - leden 2023

Hubneme jídlem
(1x)
Po dvou bestsellerech (Nebojte se jíst - a hubnout! a Recept(y) na zhubnutí) přichází autorka s třetí kuchařkou na téma, jak se bez hladovění a nezdravých diet „projíst“ k vysněné postavě dostatečným množstvím pestré a vyvážené stravy.
Ukázky

Hubneme jídlem

179 Kč
Válka světů. Stroj času - limitovaná edice

Klasická fantastika svou vizuální přitažlivostí vysloveně vybízí ke komiksovým adaptacím, které jsou čím dál častější a úspěšnější. Francouzští komiksoví tvůrci se tentokrát pustili do stále oblíbených románů H. G. Wellse.

Ukázky

Válka světů. Stroj času - limitovaná edice

718 Kč
Pustá země
(6x)
Pustá země je pravděpodobně nejvlivnější básnickou skladbou 20. století, přinejmenším v kontextu anglofonní poezie. T. S. Eliot ve své útlé knize z roku 1922 zcela mimořádným způsobem navazuje na několikatisíciletou tradici světové literatury.
Ukázky

Pustá země

178 Kč
Rozpůlený dům
(12x)
Román o svobodomyslných ženách a pytlácích, kšeftmanech s textilem a spiritistech se odehrává v sudetské vesnici první poloviny 20. století. Je to příběh o tajných láskách, útěcích, křivdách, změnách jmen i příjmení a žabomyších válkách.
Ukázky

Rozpůlený dům

448 Kč
Cvičebnice OSP Scio. Národní srovnávací zkoušky
Obsáhlá publikace je vhodná pro uchazeče o studium na VŠ, které čeká test OSP Scio.

Cvičebnice OSP Scio. Národní srovnávací zkoušky

882 Kč
Město v bouři
Kniha představuje urbanistické a architektonické osudy historického centra Prahy v období, kdy se měnilo z malebného historického souměstí v ambiciózní velkoměsto.

Město v bouři

2 160 Kč
V zajetí geografie
(7x)
Vladimir Putin o sobě říká, že je věřící a má silný vztah k ruské pravoslavné církvi. Je-li tomu tak, možná se každý večer před usnutím modlí a táže Boha: „Proč jen jsi na Ukrajině nestvořil nějaké hory?“
Ukázky

V zajetí geografie

358 Kč
Lístek, který explodoval
Ve vyvrcholení Burroughsovy trilogie se v kratších prózách opět pohybujeme v krajích děsivých nočních můr, vzdáleně připomínajících pralesy Jižní Ameriky, v mimozemském prostoru, ale i v ulicích Londýna a jeho podsvětí.

Lístek, který explodoval

268 Kč
Přijít za svítání
(2x)
Tato kniha představuje „to nejlepší z Václava Cílka“. Jde o výbor, který mapuje dvacetiletou spolupráci jednoho z našich nejúspěšnějších esejistů s nakladatelstvím Dokořán – od jeho prvotiny Krajiny vnitřní a vnější (2002), která se stala bestsellere
Ukázky

Přijít za svítání

359 Kč
Mámy hubnou s námi
Přelomová kniha o shazování váhy od oblíbené autorky „hubnoucích“ bestsellerů a známého sportovce a medailisty z mistrovství Evropy a světa. Publikace obsahuje 90 originálních receptů a 45 jednoduchých cviků.
Ukázky

Mámy hubnou s námi

179 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 .. 100 > >>