Nejprodávanější knihy - leden 2023

Pinochet
(2x)
Chilský historik se ve své knize snaží vytvořit životopisný portrét generála Pinocheta bez apriorních ideologických východisek. Věnuje se represivní povaze režimu, ale také budování nové ekonomické struktury pod taktovkou mladých neoliberálních ekonomů.

Pinochet

626 Kč
Albigenská historie
Základní pramen ke křížové výpravě proti albigenských katarům v jižní Francii na počátku 13. století z pera cisterciáckého mnicha, který byl přímým svědkem tažení.
Ukázky

Albigenská historie

313 Kč
Vyladěno na talíři
Po velkém úspěchu své kuchařské prvotiny Štěstí na talíři přichází známá nutriční koučka Lada Nosková s další várkou vyladěných receptů, určených všem, kdo chtějí jíst zdravě a zaručeně zhubnout. Osm kilo dole za deset týdnů!

Vyladěno na talíři

539 Kč
Zahrada
(10x)
Jak žít, když člověk dostane do vínku dar, o který nestojí?
Ukázky

Zahrada

332 Kč
Vzdálená hvězda
(2x)
Román Vzdálená hvězda vznikl rozpracováním posledního příběhu Nacistické literatury v Americe. Vypravěč líčí se směsí hrůzy a fascinace několik epizod ze života básníka, s nímž se seznámil počátkem 70. let.

Vzdálená hvězda

178 Kč
Nacistická literatura v Americe
(6x)
Soubor vyprávění, kde banální a všední historky nabývají děsivých a groteskních rozměrů. Bolaño tu má blízko k Borgesovi – věrohodně vypráví o neexistujících spisovatelích, textech a historických osobnostech.

Nacistická literatura v Americe

237 Kč
Kde zrovna jsem
(3x)
Knihu Kde zrovna jsem můžeme číst jako román, ale i jako pásmo volně navazujících, převážně lyrických povídek spojených hlasem jejich vypravěčky a protagonistky, singl ženy středního věku, pro kterou je samota životní volbou.
Ukázky

Kde zrovna jsem

268 Kč
Konec dětství
(1x)
Na obloze nade všemi městy planety se náhle objevily vesmírné lodě. V nich k nám dorazila intelektuálně, technologicky i vojensky nadřazená mimozemská rasa známá jako Suveréni.
Ukázky

Konec dětství

358 Kč
Vůle
(2x)

Ukrajinský komiks v žánru alternativní historie a steampunku, který rozvíjí události ukrajinské revoluce z let 1917–1921. V komiksu napěchovaném plnokrevnou akcí se bojuje, jak jinak, za pravdu a svobodu.

Ukázky

Vůle

538 Kč
Velká sestra, malá sestra, rudá sestra
(1x)
Kniha se zabývá ojedinělým osudem tří sester, které se zapsaly do historie Číny 20. století.

Velká sestra, malá sestra, rudá sestra

449 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 100 > >>