Nejprodávanější tituly - leden 2023
fitness a cvičení

Učím se jógu - 11%
Učím se jógu je jeho první svazek věnující se základním ásanám, u nichž jsou vždy popsány jejich jednodušší i složitější varianty.
fitness a cvičení

Učím se jógu

259 Kč
230 Kč
Jin jóga - Tichá cesta k vnitřnímu středu - 11%
Populární tradiční styly jógy, jako například aštángajóga, bývají obvykle jangově orientovaný. Znamená to, že fokus cvičení leží na svalech.
fitness a cvičení

Jin jóga - Tichá cesta k vnitřnímu středu

358 Kč
318 Kč
Shiatsu - teorie a praxe
Přinášíme vám český překlad třetího, rozšířeného vydání jedné z nejlepších knih o shiatsu vůbec, ve které vás autorka přehledným a srozumitelným způsobem seznámí s teorií zen-shiatsu, teorií pěti elementů a tradiční čínskou medicínou.
fitness a cvičení

Shiatsu - teorie a praxe

305 Kč
Nahý bojovník - Odhalte tajemství supersilných - 11%
Všimli jste si, že čím je člověk zručnější, tím toho dosáhne víc při vynaložení menší námahy? Výjimkou není ani síla.
fitness a cvičení

Nahý bojovník - Odhalte tajemství supersilných

404 Kč
359 Kč
Pilakalajóga - 11%

Chcete mít zdravé, pevné a pěkné tělo? Je tu nová, jednoduchá metoda cvičení a relaxace, která v sobě spojuje prvky pilates, kalanetiky a jógy.

Příručka obsahuje 20minutový nenáročný program.

fitness a cvičení

Pilakalajóga

187 Kč
166 Kč
Posilování - 11%
Zvýšení síly, budování svalové hmoty, spalování tuku a tvarování postavy. S barevnými ilustracemi, s podrobným popisem provedení a tréninkovými radami se knížka Posilování na anatomických základech určitě stane užitečným pomocníkem.
fitness a cvičení

Posilování

404 Kč
359 Kč
Primal Blueprint - 20%
(2x)
Hlad, hodiny ve fitness, život plný omezení. Zhubnu. Zbavím se vysokého tlaku. Získám fyzičku. Jenže - stane se něco jiného. Hladu se tělo brání ještě usilovnějším ukládáním tukových polštářů, nadměrná zátěž poškozuje klouby.
fitness a cvičení
Ukázky

Primal Blueprint

269 Kč
215 Kč
Udělejte radikální řez
Už jste slyšeli, jak Jillian změnila životy lidí díky svým předchozím knihám Ovládněte svůj metabolismus a Vyhrajte boj o štíhlé tělo – proč by tedy nemohla změnit i ten váš?
fitness a cvičení
Ukázky

Udělejte radikální řez

89 Kč
Výživa pro fitness a kulturistiku - 11%
Kniha je určena jak aktivně sportujícím, tak trenérům, cvičitelům, instruktorům a poradcům ve fitness a kulturistice, aby jim usnadnila orientaci v záležitostech týkajících se výživy, pitného režimu a suplementace ve sportu a fitness a welness aktivitách.
fitness a cvičení

Výživa pro fitness a kulturistiku

197 Kč
175 Kč
Jóga - 20%
Současný člověk hledá nástroje k posílení tělesného i duševního zdraví, ke zlepšení partnerských vztahů, k prosperitě a šťastnému životu. Moudrost dávných mistrů vtělená do systému jógy nám přináší cenné podněty, poučky, techniky a směry k další cestě.
fitness a cvičení
Ukázky

Jóga

186 Kč
149 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 33 položek
<< < 1 2 3 4 > >>