Nejprodávanější e-knihy - leden 2023
sport a fitness

Výživa pro fitness a kulturistiku - 20%
Kniha je určena jak aktivně sportujícím, tak trenérům, cvičitelům, instruktorům a poradcům ve fitness a kulturistice, aby jim usnadnila orientaci v záležitostech týkajících se výživy, pitného režimu a suplementace ve sportu a fitness a welness aktivitách.l
sport a fitness
Ukázky

Výživa pro fitness a kulturistiku

186 Kč
149 Kč
Jaroslav Juhan - Život bez brzd - 20%
Jaroslav Juhan (1921) patří k nejúspěšnějším československým automobilovým závodníkům v celé historii našeho motoristického sportu, stal se světoběžníkem a mimořádnou osobností v automobilovém oboru.
sport a fitness
Ukázky

Jaroslav Juhan - Život bez brzd

271 Kč
217 Kč
Jóga - 20%
Současný člověk hledá nástroje k posílení tělesného i duševního zdraví, ke zlepšení partnerských vztahů, k prosperitě a šťastnému životu. Moudrost dávných mistrů vtělená do systému jógy nám přináší cenné podněty, poučky, techniky a směry k další cestě.
sport a fitness
Ukázky

Jóga

186 Kč
149 Kč
Fitness jóga - 20%
Fitness jóga je moderní dynamická forma jógy v současné době velmi populární pro svoji oblibu u široké sportovní veřejnosti.
sport a fitness
Ukázky

Fitness jóga

139 Kč
111 Kč
Kompenzační cvičení
Jedinečná publikace předkládá všem kondičním, výkonnostním i vrcholovým sportovcům více než devadesát vhodných uvolňovacích, protahovacích i posilovacích kompenzačních cvičení s využitím vlastní váhy těla i dostupných cvičebních pomůcek.
sport a fitness
Ukázky

Kompenzační cvičení

170 Kč
Hry ve sportovní přípravě dětí - 20%
Kniha populárně odbornou formou seznamuje čtenáře se zásadami a požadavky na využití her v tréninku dětí vhodných pro všechna sportovních odvětvích.
sport a fitness
Ukázky

Hry ve sportovní přípravě dětí

149 Kč
119 Kč
Jogging - 20%
Běh je představen jako prostředek ke zvýšení životní vitality, posílení zdraví a jako lék na psychiku. Kniha čtenáře seznamuje se všemi základními skutečnostmi, bez kterých se začátečník neobejde.
sport a fitness
Ukázky

Jogging

149 Kč
119 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 37 položek
<< < 1 2 3 4