Nejprodávanější e-knihy - leden 2023
fitness a cvičení

Bible dřepu - 20%
Americký fyzioterapeut a trenér Aaron Horschig pipravil sadu propracovaných technik a cvik, díky nim snáze odhalíte své slabiny a zbavíte se fyzických omezení nejen pi depování.
fitness a cvičení
Ukázky

Bible dřepu

297 Kč
238 Kč
Kettlebell Simple & Sinister - 20%
Kettlebell: Simple & Sinister je jasný a efektivní minimalistický program založený na fundamentálních cvicích autorova Hardstyle systému. Naučte se, jak používat tělocvičnu do ruky přímo od zdroje – člověka, který odstartoval kettlebell revoluci.
fitness a cvičení
Ukázky

Kettlebell Simple & Sinister

319 Kč
255 Kč
Strečink na anatomických základech - 20%
Potřebujete zvýšit flexibilitu, snížit svalové bolesti, rozvíjet svalovou sílu, a tím pádem zlepšit sportovní výkon?
fitness a cvičení
Ukázky

Strečink na anatomických základech

407 Kč
326 Kč
Běhání - 20%
Zlepšete svou sílu, rychlost i vytrvalost s knihou Běhání na anatomických základech.
fitness a cvičení
Ukázky

Běhání

339 Kč
271 Kč
Kraul - 20%
Trápíte se ve vodě, když se snažíte přeplavat bazén? Myslíte si, že plavete dobře, ale k dokonalosti něco chybí? Chcete se kraul opravdu naučit a necítit se trapně pokaždé, když skočíte do bazénu nebo do rybníka. Tak tohle je kniha pro vás.
fitness a cvičení
Ukázky

Kraul

219 Kč
175 Kč
Trénuj jako bojovník - 20%
Ať už trénujete MMA, jiu-jitsu, karate, taekwondo, judo, aikido, kung-fu, krav magu nebo jakékoliv jiné bojové umění, kniha Trénuj jako bojovník je vaším ideálním průvodcem.
fitness a cvičení
Ukázky

Trénuj jako bojovník

314 Kč
251 Kč
Sportovní výživa - 20%
Získejte energii, ovládněte stres, vybudujte svaly, spalte tuk a zvyšte svou výkonnost. Celosvětově oblíbená kniha je ve svém třetím, doplněném vydání ještě lepší než dříve!
fitness a cvičení
Ukázky

Sportovní výživa

339 Kč
271 Kč
Hlubiny - 20%
(1x)

Autobiografie slavného francouzského volného potápěče Život člověka se odehrává mezi jeho prvním nádechem a posledním výdechem. Ponory Guillauma Néryho jsou časové intervaly mezi jeho posledním výdechem a prvním nádechem.

fitness a cvičení
Ukázky

Hlubiny

249 Kč
199 Kč
Cvičení na bolavá záda - 20%
V úvodu knihy jsou stručně vysvětleny příčiny bolestí zad, možnosti jejich terapie a autoterapie a význam pohybové aktivity v jejich léčbě. Čtenáři se seznámí i s možnostmi autodiagnostiky vadného držení těla, zkrácených a oslabených svalů apod.
fitness a cvičení
Ukázky

Cvičení na bolavá záda

195 Kč
156 Kč
Posilování - 20%
Zvýšení síly, budování svalové hmoty, spalování tuku a tvarování postavy. S barevnými ilustracemi, s podrobným popisem provedení a tréninkovými radami se knížka Posilování na anatomických základech určitě stane užitečným pomocníkem.
fitness a cvičení
Ukázky

Posilování

382 Kč
306 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 15 položek
1 2 > >>