Nejprodávanější Kniha - prosinec 2023
romány

Boží hora
(1x)
Knihu Boží hora může čtenář vnímat jako jakousi fotografii už zmizelé Neapole, ale také jako hluboký alegorický příběh se silným poetickým nábojem.
romány

Boží hora

170 Kč
Boží potměšilost
Doktor Richter a doktor Jon jsou dva mladí praktičtí lékaři, kteří společně ordinují na venkovském středisku.
romány

Boží potměšilost

269 Kč
Skok do neznáma
Rok 1920 – Thatcher Hutton, válkou znavený voják, je na cestě zpět ke svému kovbojskému životu. Když vyskočí z jedoucího nákladního vlaku, aby se vyhnul potížím, netuší, že skončí v ještě větším průšvihu.
romány

Skok do neznáma

359 Kč
Atlas - Příběh otce
V roce 1928 se na zahradě domu pařížského sochaře Paula Landowského objeví polomrtvý otrhaný asi desetiletý chlapec, který nemluví.
romány

Atlas - Příběh otce

476 Kč
Hledání Aljašky
(1x)
Románový debut dnes už známého Johna Greena je strhujícím vyprávěním o dospívání a hledání sama sebe. Šestnáctiletý Miles, posedlý sbíráním posledních slov významných osobností a touhou hledat „velké Možná“, je spíše outsiderem mezi svými vrstevníky.
romány

Hledání Aljašky

296 Kč
Jak jsem vyhrál válku
(1x)
Nesmrtelný satirický román z roku 1963 o válce, kde se zásady vojenské taktiky uplatňují spíše než v boji za Krále a Vlast při zápolení o zdroje alkoholického či erotického uspokojení.
romány

Jak jsem vyhrál válku

341 Kč
Kniha krve
Kniha, která otřese vašimi předsudky a jistotami — kniha, která vás vyvede z míry.
romány

Kniha krve

404 Kč
Mezi nimi
(3x)
Příběh žen tří generací o traumatech i touhách, kterým nelze utéct. Intimní zpověď sester Magdy, Ivy, Kristýny a jejich matky Milady, která chce pro své dcery jen to nejlepší, odmítá ale vidět, co ve skutečnosti chtějí ony.
romány
Ukázky

Mezi nimi

359 Kč
Nová naděje
Dojemný příběh Hannah Rosenbergové a její dcery Meliny pokračuje... Druhá světová válka skončila, lidé v poválečném Německu si oddychli. Také na Sandnerhofu se všichni radují z toho, že konečně zavládl mír. Avšak rány minulosti přetrvávají.
romány

Nová naděje

341 Kč
Země snů
Oplatí se riskovat pro svůj sen vše? A je možné nechat minulost za sebou? Colby Mills se kdysi chtěl věnovat hudbě. Jeho touhy však jednoho dne zastavila tragédie.
romány

Země snů

359 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 182 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 19 > >>