Nejprodávanější tituly - prosinec 2023
sci-fi

Mycelium IV: Vidění
(2x)
Když se össenská Loď vynoří z R-A prostoru mrtvá, pro Össeany je to důvod ke smutečním obřadům – a pro Pozemšťany drama. Členové posádky, kteří katastrofu přežili, mají být obětováni.
sci-fi
Ukázky

Mycelium IV: Vidění

538 Kč
Tma
Co se to stalo s naším světem, ve kterém elektřina přestala fungovat jako technická síla? Ondřej Neff si nepřestal klást tuto otázku ani po roce 1998, kdy román Tma vyšel poprvé. Tak vznikla zcela přepracovaná verze původní Tmy.
sci-fi

Tma

449 Kč
Zpěv drozda
(3x)
Jedna z klasických sci-fi antiutopií. Ve světě, který ovládají pomalu chátrající roboti a v němž jsou jedinou možnou zábavou drogy a sex, je čtení převratným a nebezpečným objevem.
sci-fi

Zpěv drozda

314 Kč
Silo 2: Turnus
(1x)
„Některá tajemství musí zůstat skryta.“ Co předcházelo životu v silech, podzemních mnohapatrových objektech, jediných místech na zeměkouli, kde mohou lidé přežít?
sci-fi

Silo 2: Turnus

449 Kč
Balada o ptácích a hadech
(3x)
Hunger Games se vracejí! Poznejte minulost Coriolanuse Snowa. Je ráno v Den sklizně, který zahajuje desáté Hladové hry.
sci-fi
Ukázky

Balada o ptácích a hadech

494 Kč
Hyperion
(2x)
Ke kolonizovaným planetám pod správou Hegemonie Člověka se blíží mohutná invaze Vyvrženců, kdysi obyčejných lidí, nyní proměněných pro život v hlubinách vesmíru. Nadcházející válečný konflikt hodlají využít ke splnění vlastních, těžko srozumitelných
sci-fi
Ukázky

Hyperion

493 Kč
Bakly – Bez slitování
(1x)
Bakly... postrach gladiátorů a všech bojovníků bez rozdílu. Sám sobě je noční můrou. Lidi dělí na ty, co mu stojí v cestě, a ty ostatní. Tvrdí, že jen to nejhorší je pro něj dost dobré. Jeho nejlepším přítelem je láhev mizerné kořalky.
sci-fi

Bakly – Bez slitování

395 Kč
Konec dětství
(1x)
Na obloze nade všemi městy planety se náhle objevily vesmírné lodě. V nich k nám dorazila intelektuálně, technologicky i vojensky nadřazená mimozemská rasa známá jako Suveréni.
sci-fi
Ukázky

Konec dětství

358 Kč
Kosení
(1x)

Příběhy Smrtek pokračují! Neal Shusterman se společně s autory a autorkami Davidem Yoonem, Jarrodem Shustermanem, Sofíou Lapuente, Michaelem H. Paynem, Michelle Knowlden a Joelle Shusterman vrací do populárního světa své nejslavnější série.

sci-fi

Kosení

386 Kč
Silo
(5x)
„Pokud tě nezabijí lži, udělá to pravda.“ Úvodní část kultovní postapokalyptické trilogie, která oslovila čtenáře po celém světě, vyšla ve čtyřiceti zemích a dvaceti jazycích.
sci-fi

Silo

359 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 510 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 51 > >>