Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2023
sci-fi a fantasy

To jediné, co na světě zbývá - 20%
(1x)
Když Andrew potká Jamieho, je zraněný, vyhladovělý a nemá co ztratit. Smrtící virus zahubil většinu lidstva, včetně všech, které oba chlapci kdy milovali. Jestli je tato nová realita něčemu naučila, pak je to opatrnost.
sci-fi a fantasy
Ukázky

To jediné, co na světě zbývá

279 Kč
223 Kč
Touha - 20%
(5x)
Nástupem do Katmerské akademie se mi obrátil celý svět vzhůru nohama. Na téhle škole uprostřed aljašské divočiny je něco podivného, stejně jako na všech mých nových spolužácích.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Touha

349 Kč
279 Kč
Třinácté znamení - 20%
(1x)
Erotikou nabitá vlčí romance Ayla se cítí jako vyděděnec, nikdy nebyla uznána jako právoplatný člen smečky znamení Raka.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Třinácté znamení

382 Kč
306 Kč
Ukradený dědic - 20%
Od Hadí bitvy uběhlo už osm let. Na ledovém severu si lady Nora ze dvora Ostrých zubů znovu přivlastnila citadelu Ledová jehla, ve které pomocí prastaré relikvie vytváří vražedná sněhová monstra.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Ukradený dědic

329 Kč
263 Kč
Ve stínu popela - 20%
(4x)
Smysl existence Serafeny Mierelové byl dávno určen jejími předky: musí se obětovat prvotnímu bohu smrti. Tak zní oficiální verze, o které ví každý obyvatel království Lasanie.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Ve stínu popela

349 Kč
279 Kč
Větrní jezdci - 20%
Mari, Nik a jejich nově vytvořená smečka uprchla ze svého lesního domova nejen před nenávistným lovcem a jeho stoupenci, ale především před probuzeným Bohem Smrti, který za sebou zanechává jen zkázu a zmar.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Větrní jezdci

479 Kč
383 Kč
Dvůr stříbrných plamenů - 20%
(6x)

Čtvrtý díl bestsellerové série Dvůr trnů a růží Nesta Archeron se marně snaží zapomenout na hrůzy války a vydobýt si své místo mezi vznešenými vílami. Na Nočním dvoře navíc stále potkává Cassiana, který ji přivádí k zuřivosti… a zároveň ji nebezpečně přitahuje.

sci-fi a fantasy
Ukázky

Dvůr stříbrných plamenů

349 Kč
279 Kč
Koruna z kostí a zlata - 20%
(5x)
Poppy by ani ve snu nenapadlo, že někdy zažije lásku, jakou našla u prince Casteela. Chce si užívat svého štěstí, ale předtím se musí rozhodnout, jestli přijme korunu z kostí a zlata.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Koruna z kostí a zlata

399 Kč
319 Kč
Království těla a ohně - 20%
(3x)

Je láska silnější než pomsta? Druhý díl bestsellerové fantasy série.  Všechno, v co Poppy věřila, je lež – oklamal ji i muž, do kterého se zamilovala. Teď sama netuší, kým bez závoje Panny vlastně je. Ví ale, že pro ni neexistuje větší hrozba než Princ Atlantie.

sci-fi a fantasy
Ukázky

Království těla a ohně

389 Kč
311 Kč
Ranhojička - Zlatá klec - 20%
(1x)
Kiva Meridanová přežila zalindovské vězení i zkoušky utrpením. Opravdová svoboda na ni ale nečeká. Cítí, že jen vyměnila vězeňské mříže za zlatou klec královského paláce. A tak zatímco si zvyká na život v hlavním městě, myšlenky na pomstu ji neopouštějí.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Ranhojička - Zlatá klec

329 Kč
263 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 144 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 15 > >>