Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2023
sci-fi a fantasy

Řetěz ze železa - 20%
Zdá se, že Kordélie Carstairsová má všechno, o čem kdy snila. Je zasnoubená s Jamesem Herondalem - mladíkem, jehož miluje od dětství. Žije v Londýně po boku své nejlepší kamarádky Lucie Herondaleové a Jamesových okouzlujících spolčníků, kteří si říkají Zbojníci.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Řetěz ze železa

249 Kč
199 Kč
Ten, co kráčí se Smrtí - 20%
(2x)
Svět kolem nás nesestává jen z toho, co máme před očima. Určité vrstvy jsou nám smrtelníkům do určité chvíle skryté. Jako had se mezi nimi proplétá svět Smrti a dimenze mnoha dalších nadpřirozených bytostí, které jsou tu od toho, aby nám sloužily.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Ten, co kráčí se Smrtí

389 Kč
311 Kč
Železná vdova - 20%
(2x)
Chlapci z Huaxie sní o spárování s dívkami, aby pilotovali Chrysalises, obří transformační roboty, kteří mohou bojovat s mimozemšťany, kteří číhají za Velkou zdí. Nevadí, že dívky často umírají na psychickou zátěž.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Železná vdova

319 Kč
255 Kč
Hraničářův učeň 16 - Útěk z Falaise - 20%
(2x)

Další příběh o hraničáři Willovi a jeho přátelích z království Araluen Když jejich plán na záchranu galického prince strašlivě selže, Will Dohoda a jeho učeňka Maddie jsou uvězněni na hradě Falaise.

sci-fi a fantasy
Ukázky

Hraničářův učeň 16 - Útěk z Falaise

249 Kč
199 Kč
Ostrov kočky Šré - 20%
(4x)
Představte si, že se omylem ocitnete na neznámé planetě s jediným ostrovem, kde se dějí zvláštní věci. Utíká vám čaj z bucláčku, kolem vás létají skleněná vejce, v moři plavou ryby s kovovými šupinami a vodopád teče obráceně.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Ostrov kočky Šré

99 Kč
79 Kč
Spící město - 20%
Co kdybyste jednoho rána zjistili, že vaši rodiče nejsou k probuzení? Přesně tak začíná napínavý příběh Spícího města.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Spící město

239 Kč
191 Kč
Caraval - 20%
Ať už jste o Caravalu slyšeli cokoli, určitě se to nevyrovná realitě. Je to víc než hra! Je to magie. Scarlett vždy toužila Caraval zažít a letos dostala pozvánku. Jenže vzápětí unese její sestru Tellu tajemný režisér celého představení.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Caraval

279 Kč
223 Kč
Falešný polibek - 20%
(2x)
Království Morrigan je plné tradic a příběhů o dávném světě. Princezna Lia je ale nesnáší. Svatba s někým, koho nikdy nepotkala? Kvůli zajištění politického spojenectví? Má všeho po krk! A tak v den své svatby uteče a usadí se ve vzdálené vesnici. Tam se seznámí se dvěma záhadnými přitažlivými muži – princem, kterého si měla vzít, a vrahem s úkolem ji zabít.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Falešný polibek

279 Kč
223 Kč
Malý princ - kolibří vydání - 20%
(4x)
S Malým princem se v africké poušti setkává opuštěný letec, autor této knížky. Zatímco se pokouší opravit havarovaný stroj, povídají si o všeličem. O tajemství podivuhodné pouti Malého prince, o dobru a zlu, o přátelství a kráse, o pravém štěstí, o odpovědnosti za ty, které máme rádi.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Malý princ - kolibří vydání

99 Kč
79 Kč
Nástroje smrti 1: Město z kostí - 20%
(2x)
Patnáctiletá Clary Frayová se stane svědkyní vraždy, kterou spáchají tři teenageři se zvláštním tetováním na těle a podivnými zbraněmi v rukou. Mrtvé tělo pak jednoduše zmizí.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Nástroje smrti 1: Město z kostí

249 Kč
199 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 144 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 15 > >>