Nejprodávanější e-knihy - únor 2023

Osudový návrat
Milostný příběh z prostředí vysoké anglické aristokracie v poslední čtvrtině 18. století.
Ukázky

Osudový návrat

179 Kč
Oživlý kámen
(1x)
Léto vrcholí, vrchní inspektor quebecké Sureté Armand Gamache si jako každý rok připomíná s manželkou Reine-Marie výročí seznámení v Manoir Bellechasse, odlehlém luxusním hotýlku nedaleko Three Pines. Nejsou však sami.
Ukázky

Oživlý kámen

279 Kč
Pária - Román o Bequin
(3x)
Ve městě Královna Mab není nic takové, jak se zdá. Pária, špiónka a agentka Inkvizice: tohle všechno je Alizabeth Bequin – a přitom není. Je to hádanka, dokonce i pro ni samotnou, lapenou mezi inkvizitory Gregorem Eisenhornem a Gideonem Ravenorem...
Ukázky

Pária - Román o Bequin

149 Kč
Pašerák srílanských snů
Dobrodružný román zasazený do nedávné občanské války na Srí Lance. Příběh inspirovaný skutečnými událostmi a reálnými zážitky českého humanitárního pracovníka.
Ukázky

Pašerák srílanských snů

249 Kč
Peníze od Hitlera
(4x)
Gita Lauschmannová, dívka sotva šestnáctiletá, přežila koncentrák a spěchá do rodných Puklic, aby po letech hrůz i strádání objala své blízké a znovu se vyspala ve své posteli. Vrátila se, aby zjistila, že se nemá kam vrátit.
Ukázky

Peníze od Hitlera

199 Kč
Pierot, Na krev
(5x)
Třetí pokračování detektivních příběhů Trujkunt čtenáře opět zavede do nejvýchodnějšího regionu České republiky vklíněného mezi Těšínské a Moravskoslezské Beskydy na česko-polsko-slovenském Trojmezí.
Ukázky

Pierot, Na krev

198 Kč
Písně lidu fyzikálního 2
Opět si zpívejte, nyní vedle fyziky o geometrii! Dalších 13 písniček k předchozí sbírce, na prosté či povědomé nápěvy s notami a akordy.

Písně lidu fyzikálního 2

89 Kč
Pohodové rodičovství
(1x)

Křik to nikdy nevyřeší. Vychovávejte děti s lehkostí! Vychovávat děti tak, aby z toho všichni členové rodiny vyšli beze šrámů na duši, je hotové umění. Milan Studnička, psycholog a spoluzakladatel úspěšného vzdělávacího portálu, se proto zaměřil na nejpalčivější otázky z praxe.

Ukázky

Pohodové rodičovství

249 Kč
Pomalu hořící oheň
Nový román autorky Dívky ve vlaku – knihy, která se stala fenoménem. Když je na říčním člunu v Londýně nalezen brutálně zavražděný mladík, v centru pozornosti se ocitají tři ženy, které ho znaly.
Ukázky

Pomalu hořící oheň

279 Kč
Povíš mi to?
(1x)
Kniha speciální pedagožky, logopedky a autorky dětských knih Ester Staré a ilustrátora Milana Starého nenásilně a zábavnou formou podněcuje mluvní apetit, rozvíjí vyjadřovací schopnosti, slovní zásobu a jazykový cit dítěte.
Ukázky

Povíš mi to?

199 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100