Nejprodávanější e-knihy - únor 2023

Neznámá společnost - 20%
(2x)
Sociologická expedice do nitra vlastní země. Události posledních měsíců mohly v mnoha lidech zesílit pocit, že realita předstihuje možnosti fikce. Podobné pocity však nemusí být dezorientující ani nejsou důvodem k rezignaci.
Ukázky

Neznámá společnost

199 Kč
159 Kč
Norské dřevo - 20%
(9x)
V románu nejvýznamnějšího japonského spisovatele současnosti se skrývá fantastický, romantický i tragický milostný příběh. Čtenář však „neunikne“ směsici japonských reálií, psychologickým portrétům hrdinů ani scénám vášně a nespoutaného sexu.
Ukázky

Norské dřevo

229 Kč
183 Kč
Obecná teorie zapomínání - 20%
V románu Obecná teorie zapomínání není nouze o všemožné náhody — destruktivní i magické —, které vytvářejí poetickou koláž určujících nahodilostí. Je to kniha o strachu z druhého, o absurditě rasismu, o lásce a naší schopnosti vykoupení.
Ukázky

Obecná teorie zapomínání

128 Kč
102 Kč
Obrněni pohrdáním - 20%
(4x)
Plukovník komisař Ibram Gaunt bojoval rok jako člen podzemního odporu na planetě Gereon ovládané nepřítelem. Když ji opustil, slíbil, že se vrátí s jednotkami Impéria a osvobodí občany Gereonu od jejich utiskovatelů.
Ukázky

Obrněni pohrdáním

149 Kč
119 Kč
Osamělost prvočísel - 20%
(4x)
Rozhodnutí uděláme během pár vteřin a jejich důsledky pak neseme po zbytek života. Pravdivost tohoto tvrzení doslova na vlastní kůži otestovali protagonisté románu: Alice a Mattia se v dětství rozhodli špatně…
Ukázky

Osamělost prvočísel

209 Kč
167 Kč
Ostrov žen moře - 20%
(1x)
Hypnotizující historický román o přátelství nezlomných žen a dramatické dějinné událostí, které zasahují do jejich životů. Další skvělé čtení od autorky románů Tajemství hedvábného vějíře a Čajová dívka z Kolibříkové ulice.
Ukázky

Ostrov žen moře

258 Kč
206 Kč
Osudový dopis - 20%
(1x)
Milostný příběh od Vi Keeland a Penelope Ward, autorek bestsellerů podle New York Times, o riskování a překvapeních, které se s tím pojí. Můj milostný příběh začal dopisem.
Ukázky

Osudový dopis

249 Kč
199 Kč
Osudový návrat - 20%
Milostný příběh z prostředí vysoké anglické aristokracie v poslední čtvrtině 18. století.
Ukázky

Osudový návrat

179 Kč
143 Kč
Oživlý kámen - 20%
(1x)
Léto vrcholí, vrchní inspektor quebecké Sureté Armand Gamache si jako každý rok připomíná s manželkou Reine-Marie výročí seznámení v Manoir Bellechasse, odlehlém luxusním hotýlku nedaleko Three Pines. Nejsou však sami.
Ukázky

Oživlý kámen

279 Kč
223 Kč
Pária - Román o Bequin - 20%
(3x)
Ve městě Královna Mab není nic takové, jak se zdá. Pária, špiónka a agentka Inkvizice: tohle všechno je Alizabeth Bequin – a přitom není. Je to hádanka, dokonce i pro ni samotnou, lapenou mezi inkvizitory Gregorem Eisenhornem a Gideonem Ravenorem...
Ukázky

Pária - Román o Bequin

149 Kč
119 Kč
Zobrazuji 981 - 990 z 1000 položek
<< < 1 .. 97 98 99 100 > >>