Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - únor 2023
světová

Lady Mechanika 5 - limitovaná edice - 11%
Nejznámější steampunková hrdinka se vydává do Španělska, aby vyřešila případ ještě podivnější než všechny předchozí. Mladého dědice panství totiž posedl démon a při jeho vymítání upadl do kómatu. Vše je ale ještě podezřelejší...
světová
Ukázky

Lady Mechanika 5 - limitovaná edice

709 Kč
630 Kč
1795. Honicí psi - 11%
(2x)

1795 je závěrečným dílem historické noir trilogie. Tycho Ceton se plíží městem jako raněné zvíře a spřádá plány, jak znovu nabýt důstojnost, o niž ho připravili.

světová
Ukázky

1795. Honicí psi

538 Kč
478 Kč
Legenda o Sigurdovi a Gudrún / The Legend of Sigurd and Gudrún - 6%
(1x)
Příběh o Sigurdovi a Gudrún je součástí Ságy o Völsunzích, ale hlavní hrdina se objevuje i v Eddě. Tolkien spojil zlomky příběhu v ucelenou linii a zpracoval ji za využití eddického verše, při zachování klasického rozměru i aliterací.
světová
Ukázky

Legenda o Sigurdovi a Gudrún / The Legend of Sigurd and Gudrún

381 Kč
358 Kč
Izrael - 11%
Noa Tishby poutavě popisuje vznik, vývoj i současnost své země a umně splétá rodinné a osobní zkušenosti s útržky historie a politiky. A předkládá obraz Izraele tak, jako to možná dosud ještě nikdo neudělal.
světová

Izrael

332 Kč
295 Kč
Roky - 11%
(4x)
První české vydání memoárů významné francouzské autorky, držitelky Nobelovy ceny za literaturu.
světová
Ukázky

Roky

359 Kč
319 Kč
Život na prodej - 11%
(4x)
Po neúspěšném pokusu o sebevraždu mladý úředník Hanio Jamada nabídne svůj život na prodej formou inzerátu v tokijském bulvárním deníku. Brzy se začínají ozývat různí zájemci se stále bizarnějšími nabídkami...
světová
Ukázky

Život na prodej

349 Kč
310 Kč
Cesta - Paměti české aristokratky - 11%
Biografie hraběnky Sternbergové, líčící s neobyčejným vypravěčským talentem a s velkou dávkou vnímavosti, jemného humoru a ironického nadhledu příběh její rodiny, plný událostí a zvratů.
světová
Ukázky

Cesta - Paměti české aristokratky

404 Kč
359 Kč
Zničit - 11%
(10x)
Krátce před francouzskými prezidentskými volbami v roce 2027 se na síti objeví video, které jako by ukazovalo popravu možného kandidáta Bruna Jugeho. Paul Raison vystudoval elitní univerzitu a pracuje jako vysoký úředník na ministerstvu hospodářství.
světová

Zničit

449 Kč
399 Kč
Jeremyho farma nejen zvířat - Rok na farmě Diddly Squat - 11%
(5x)
Už když se Jeremy proháněl po světě v drahých autech při natáčení pořadu Top Gear, toužil jezdit traktorem a vyorávat své vlastní brambory. Pak však přišla covidová pandemie, a tak koupil farmu v Oxfordshiru a pořídil si největší traktor na trhu.
světová
Ukázky

Jeremyho farma nejen zvířat - Rok na farmě Diddly Squat

268 Kč
238 Kč
Jákobův žebřík - 11%
(2x)
Zatím poslední a nejintimnější román Ljudmily Ulické. Autorka se v něm podobně jako ve svých předchozích textech věnuje tématu paměti, tentokrát paměti ryze rodinné – i zde jsou však malé dějiny neúprosně válcovány těmi velkými.
světová
Ukázky

Jákobův žebřík

531 Kč
472 Kč
Kniha dvou cest - 11%
(1x)
V jediném okamžiku se pro Dawn Edelsteinovou všechno změní. Sedí právě v letadle a má se připravit na nouzové přistání.
světová

Kniha dvou cest

449 Kč
399 Kč
Mapy smyslu - 11%
(1x)

Lidé různých kultur i dob si vyprávějí mýty a příběhy. Čím to je, že tato vyprávění mají tak podobnou strukturu? Co to vypovídá o lidské mysli, morálce i o světě vůbec?

světová
Ukázky

Mapy smyslu

799 Kč
710 Kč
Po čem rabíni touží - 11%
(5x)
Tuvia Tenenbom tentokrát nemusel procestovat cizí zemi křížem krážem a najezdit tisíce kilometrů nebo mil. Přestože mu na rozdíl od jiných cest nešlo o zdraví či rovnou život, byla to zatím nejtěžší cesta. Vydal se totiž do světa, kde sám vyrůstal.
světová

Po čem rabíni touží

359 Kč
319 Kč
Kováři a alchymisté - 11%
Autor v knize sleduje vývoj některých prastarých mýtů, rituálů a symbolů, které začaly být spojovány s hutníky, kováři a později i s alchymisty.
světová

Kováři a alchymisté

223 Kč
198 Kč
Krámek s fantazií - 11%
(6x)

Vítejte v krámku s fantazií, který putuje po celém světě a nabízí starožitné cetky, jež dokážou naplnit ztracené sny, a zvláštní telefony, díky nimž se můžete spojit se svými milovanými na onom světě.

světová
Ukázky

Krámek s fantazií

403 Kč
358 Kč
Město páry - 11%
(1x)
Kolekce povídek od autora bestsellerové série Stín větru se naposledy vrací do magického světa Barcelony a tajemného prostoru známého jako Pohřebiště zapomenutých knih.
světová

Město páry

296 Kč
263 Kč
Sibiřské haiku - 11%
(5x)

Spisovatelka Jurga Vile vylíčila v knize skutečný osud svého otce. Spolu s ilustrátorkou Linou Itagaki tak odkrývá jedno z nejtemnějších období evropských dějin, sovětskou krutovládu, a vyzdvihuje lidskou odvahu a nezdolnost.

světová
Ukázky

Sibiřské haiku

403 Kč
358 Kč
Neptunův trojzubec - 11%
(3x)
Adamsbergův tým odjíždí na stáž do Kanady, kde se má od kolegů z Kanadské jízdní policie učit zpracovávat genetická data, věc na začátku tisíciletí ještě zcela novou.
světová

Neptunův trojzubec

358 Kč
318 Kč
Kniha snů - 11%
Kniha snů zaujímá v celku Kerouacova díla zvláštní postavení: setkáváme se v ní sice s autorem samotným i s postavami, které známe z jeho ostatních próz, vše je však nahlíženo prismatem snu.
světová
Ukázky

Kniha snů

439 Kč
390 Kč
Bestie - 11%
Náhlá smrt hlavy jedné z mafiánských rodin znamená porušení dohody a Grimm City hrozí totální válka. Druhý příběh o Grimm City je černou detektivkou obsahující prvky soudního dramatu.
světová
Ukázky

Bestie

403 Kč
358 Kč
Zobrazuji 1 - 20 z 1000 položek
1 2 3 .. 50 > >>