Nejprodávanější tituly - únor 2023
romány

Na smrt - 11%
(13x)
Román Na smrt je unikátní žánrový mix historické ságy, thrilleru a hororu.
romány
Ukázky

Na smrt

358 Kč
318 Kč
Dům hedvábí 3: Odkaz - 20%
Dům hedvábí přímo překypuje štěstím. Angela a Vittorio plánují svatbu a Nathaliin synek je zdejší malé sluníčko. Nečekaně se ale nad rodinou začnou stahovat mračna. Příbuzní Lorenzovy první ženy totiž vznesli nárok na Dům hedvábí.
romány
Ukázky

Dům hedvábí 3: Odkaz

289 Kč
231 Kč
Tisíc a jeden den - 11%
(1x)
Po nešťastném manželství se starším pilotem Falkem se Katharina bezhlavě zamiluje do Bernda. Oddaně ho následuje do Íránu, kam Bernd odchází za prací.
romány

Tisíc a jeden den

296 Kč
263 Kč
Až uvidíš moře - 11%
(7x)

Cizincem ve vlastní zemi. Románový debut známé novinářky..

V roce 1948 přijalo Československo tisíce uprchlíků, kteří za dramatických okolností opustili občanskou válkou rozdělené Řecko.

romány
Ukázky

Až uvidíš moře

404 Kč
359 Kč
Temná strana - 11%
Do bezstarostného dětství Zoe Morganové a její sestry Rose zasáhne zákeřná nemoc. Teprve tříleté Rose je diagnostikována leukémie. Zoe jen smutně přihlíží posledním dnům své milované sestry, pro kterou se rodiče snaží udělat vše, co je v jejich silác
romány

Temná strana

269 Kč
239 Kč
Nejsem jako vy - 11%
(2x)
Jacob Hunt je jen zdánlivě obyčejný teenager – exceluje v matematice, má hodně černý smysl pro humor a nenávidí nepořádek.
romány

Nejsem jako vy

449 Kč
399 Kč
Pláž v Chorvatsku - 11%
(3x)
Odplujte do krásného Chorvatska za letním sluncem, třpytivě tyrkysovým mořem a romantickým příběhem, který nedokážete odložit, dokud ho nedočtete!
romány

Pláž v Chorvatsku

359 Kč
319 Kč
Anežka - 11%
(6x)
Čtenáři se v románu Viktorie Hanišové skýtá až bolestně obyčejný pohled do od samého počátku narušeného vztahu matky a dcery, pochroumaného maloměšťáckou ustaraností jedné a nemožností vymanit se z klece stereotypů druhé.
romány
Ukázky

Anežka

314 Kč
279 Kč
Ostrý střih - 11%
(1x)
Strhující příběh lásky, vášní a zločinu, v němž je vše jinak, než se na první pohled zdá. Senzační vraždu Paula Wheelera ve výtahu hotelu je třeba rychle vyřešit; nechybí velké peníze, rodinná rivalita ani krásná milenka Julie.
romány

Ostrý střih

323 Kč
287 Kč
Podívej se podruhé - 11%
Nový román od autorky bestsellerů Nemusíš!, Nesejdeš z cesty, Jedna z pěti a Okno s dívkou a ptáčkem
romány

Podívej se podruhé

287 Kč
255 Kč
Barvy krásy: Sophiiny sny - 11%
New York, 1932. Sophia nečekala, že bude zase šťastná. Když přišla v Paříži o dítě, byla zoufalá. V New Yorku ale rozkvete. Nabídka charismatické majitelky kosmetické firmy Elizabeth Ardenová jí poskytne nečekanou šanci.
romány

Barvy krásy: Sophiiny sny

404 Kč
359 Kč
Jane utíká - 11%
(1x)
Jane najednou neví, kdo je, nevzpomíná si na vlastní jméno, netuší, kolik jí je let. Bloudí ulicemi Bostonu v zakrvácených šatech a s deseti tisíci dolary v kapse. Nezbývá jí než důvěřovat hezkému mladíkovi, o němž jí říkají, že je to její manžel.
romány

Jane utíká

359 Kč
319 Kč
Jenom kamarádi - 11%
(2x)
Kristen Petersenová stojí nohama pevně na zemi, pro přátele by se rozkrájela a neztrácí čas s muži, kteří nejsou na stejné vlně jako ona. Vedle toho ale skrývá jedno obrovské tajemství: musí podstoupit zákrok, po němž už nikdy nebude moct mít děti.
romány

Jenom kamarádi

314 Kč
279 Kč
Matka, jakou jsem mohla být - 11%
(1x)
Jako dítě Vicky nikdy neměla rodinu, jakou si přála. Její matka dávala přednost dvěma nevlastním sourozencům a Vicky se pokaždé cítila jako páté kolo u vozu.
romány

Matka, jakou jsem mohla být

323 Kč
287 Kč
Stačí mávnout křídly - 11%
(3x)
Úsměv hezkého kluka. Špatná rada nejlepší kamarádky. Důvěra vložená do rukou nesprávné osoby. To všechno vedlo k událostem, na které Cilka nikdy nezapomene. I tak je ale rozhodnutá udělat za svojí minulostí tlustou čáru a začít znovu v novém městě.
romány

Stačí mávnout křídly

431 Kč
383 Kč
Vdovou proti své vůli - 11%
(2x)
Nemajetná šlechtična Elinor je nucena přijmout místo guvernantky na venkově. Dojde však k záměně: kočár ji odveze do jiného sídla, kde lord Carlyon očekává ženu, jež slíbila, že se za úplatu provdá za zhýralého a zadluženého mladíka.
romány

Vdovou proti své vůli

269 Kč
239 Kč
Temný výdech - 11%
Na místě opředeném krvavými historkami najdou mrtvolu mladé ženy. Rebeka Zimová ani po pěti letech nepřestává hledat vraha své sestry, ačkoli policie případ odložila do zapomnění.
romány

Temný výdech

314 Kč
279 Kč
Ty chladné oči - 11%
(6x)
Mráz přichází z duše. Historický román od autorky bestselleru Až uvidíš moře. Válka hraje s lidmi krutou šachovou partii, pěšáci se promíchají, na barvě uniformy tolik nesejde.
romány
Ukázky

Ty chladné oči

359 Kč
319 Kč
Balada o snech - 11%
(1x)
Rodinná sága o hloubce lidské touhy chránit svoje milované a o desítky let skrývané vině
romány

Balada o snech

296 Kč
263 Kč
Dům hedvábí. Intriky - 11%
Angela je šťastná. Ve Vittoriovi našla skvělého partnera a tkalcovna vzkvétá. Tenhle úspěch ale zakolísá, když se náhle objeví neznámý konkurent. Navíc Angela naráží na odmítavost Vittoriovy matky.
romány

Dům hedvábí. Intriky

296 Kč
263 Kč
Zobrazuji 21 - 40 z 197 položek
<< < 1 2 3 4 .. 10 > >>