Nejprodávanější e-knihy - únor 2023

Bretaňský odkaz - 20%
(2x)
Osmý případ pro komisaře Dupina, milovníka tučňáků a kofeinu, rodilého Pařížana za trest přeloženého do Bretaně – na konec světa.KOMISAŘ DUPIN TENTOKRÁT VYŠETŘUJE PŘÍMO PŘED VLASTNÍM PRAHEMV „Modrém městě“ na břehu moře slaví Bretaňci začátek léta a vše by bylo báječně veselé nebýt…
Ukázky

Bretaňský odkaz

209 Kč
167 Kč
Bretaňský příboj - 20%
(2x)
Druhý případ komisaře Dupina z letní Bretaně okořeněný humorem, venkovským koloritem a místními kulinářskými specialitami. Deset námořních mil od Concarneau: Legendami opředené souostroví Glénan působí svými bílými písečnými plážemi a křišťálově průzračnou vodou jako karibský ráj...
Ukázky

Bretaňský příboj

209 Kč
167 Kč
Bridgertonovi – prequel: Skandál na spadnutí - 20%
(1x)
Pověst Georgiany Bridgertonové je v troskách. S mužem, který ji unesl kvůli věnu, strávila nějaký čas bez gardedámy a nikdo nevěří, že si uchránila svou nevinnost. Teď má jen dvě možnosti – buď si toho ničemu vzít, nebo se nikdy neprovdat.
Ukázky

Bridgertonovi – prequel: Skandál na spadnutí

209 Kč
167 Kč
Bridgertonovi: Čekanka - 20%
(1x)
Další kniha z oblíbené série o Bridgertonových. Colina Bridgertona už unavovalo, že ho lidé považují pouze za okouzlujícího hejska. A nejvíc mu vadilo, že všichni hltali klepy z pera lady Whistledownové, která se o něm zmiňovala snad v každém ze svých sloupků.
Ukázky

Bridgertonovi: Čekanka

209 Kč
167 Kč
Bridgertonovi: Nevhodný návrh - 20%
(3x)
Sophii Beckettové se nikdy ani nesnilo, že se jí podaří vklouznout na vyhlášený maškarní ples lady Bridgertonové, natož se tam seznámit s „krásným princem“.
Ukázky

Bridgertonovi: Nevhodný návrh

209 Kč
167 Kč
Cizinec - 20%
(3x)
Světový bestsellerista Harlan Coben přichází se svým dosud nejskandálnějším thrillerem o tom, jak se mohou dobře míněné lži v cizích rukou změnit ve smrtící pasti. Cizinec se vynoří odnikud – možná v baru, možná na parkovišti, možná v supermarketu.
Ukázky

Cizinec

209 Kč
167 Kč
Co je odtud vidět - 0%
(6x)
„Když Selma řekla, že se jí v noci zjevila okapi, věděli jsme, že někdo z nás brzy zemře,“ zahajuje své vyprávění Selmina desetiletá vnučka Luisa. Selmě se dosud zdálo o africké antilopě třikrát a pokaždé potom někdo z vesnice zemřel.
Ukázky

Co je odtud vidět

239 Kč
238 Kč
Co se takhle vzít? - 20%
Je to docela šok, když žena, které jste se v životě nedotkl, v televizi prohlásí, že jste otcem jejího dítěte! Dante se sice dokáže vypořádat s každou situací, s touhle… to bude trochu problém!
Ukázky

Co se takhle vzít?

69 Kč
55 Kč
Dcery hněvu
(1x)
Ještě před svým oficiálním nástupem na mallorské oddělení vražd je major Antonio Morales povolán k prvnímu případu: u paty hradeb v Palmě byla nalezena zavražděná jeptiška. Kdo by však měl důvod zabíjet zbožnou devadesátiletou stařenku?
Ukázky

Dcery hněvu

199 Kč
Diagnostika dítěte předškolního věku - 20%

Prověřte dovednosti předškoláků Publikace je určena především učitelkám MŠ a rodičům. Přináší návod, jaké oblasti vývoje u dítěte sledovat, co by dítě ve kterém věku mělo umět.

Ukázky

Diagnostika dítěte předškolního věku

299 Kč
239 Kč
Dluh svatební noci - 20%
Měla to být pomsta… a nakonec to pomsta byla! Před třemi roky nepřišla Helena do kostela, kde na ni Theo čekal u oltáře s připravenými snubními prstýnky. Nepřišla a vystavila ho posměchu celého světa.
Ukázky

Dluh svatební noci

69 Kč
55 Kč
Dokonalý zločin - 20%
(4x)
Mrtvola nalezená pod útesem. Žena s podřezanými žílami ve vaně. Muž zabitý elektrickým proudem. Série podivných sebevražd přivede vyšetřovatele Luca Callanacha a Avu Turnerovou k myšlence, že za činy se skrývá sériový vrah s mrazivou schopností zinscenovat místo neštěstí.
Ukázky

Dokonalý zločin

299 Kč
239 Kč
Doživotí - 20%
(2x)
Brilantní vypravěč Billy O’Callaghan ve svém románu přináší velký příběh rodinných vztahů, nevlídných historických okolností a těžkého života v chudé a zkoušené zemi.
Ukázky

Doživotí

199 Kč
159 Kč
Henryho tajemství - 20%

Vzrušující kriminální román o stínech z minulosti a stopách, které nikdy nelze úplně zahladit. Právník Martin Benner miluje starožitnosti. Když jeho přítel Henry zemře, dostane Martin nabídku, které nelze odolat: převzít Henryho podíl v obchodě se starožitnostmi v New Yorku.

Ukázky

Henryho tajemství

319 Kč
255 Kč
Hledání odpovědnosti - 20%
(1x)
Volné pokračování úspěšného knižního rozhovoru Karla Hvížďaly a Jiřího Přibáně Hledání dějin z roku 2018 se dotýká nejpalčivějších otázek současnosti. V Hledání odpovědnosti je řeč hlavně o etice a morálce, paradoxech moderní a postmoderní doby.
Ukázky

Hledání odpovědnosti

240 Kč
192 Kč
Holandská vila - 20%
(5x)

Holandská vila je příběh ztraceného ráje, který zkoumá problémy dědictví, lásky a odpuštění i toho, jak sami sebe chceme vidět, a kým jsme doopravdy.

Ukázky

Holandská vila

278 Kč
222 Kč
Honzlová - 20%
(3x)
Padesátá léta v Československu byla dobou děsivého komunistického teroru, který znejistil mezilidské vztahy. Mnohdy nebylo vůbec jasné, komu lze a komu nelze věřit. Tuto chorobnou atmosféru způsobem zachytila Zdena Salivarová ve svém románu.
Ukázky

Honzlová

198 Kč
158 Kč
Hra osudu - 20%
(1x)
Mladá instrumentářka Lydie Harrisová žije trochu nudně a dost osaměle v kalifornském Malibu. Po nehodě, při níž zemřeli její rodiče a bratr, se jí odcizila i sestra Adéla. Nedala o sobě vědět už více než čtyři roky, proto Lydii velmi překvapí, když jí najednou zavolá.
Ukázky

Hra osudu

209 Kč
167 Kč
Hraju, abych žil 6 – Válka - 20%

Bitva o Velechrám jde do finále! 6. díl jedné z nejúspěšnějších sérií žánru LitRPG. Magické plameny běsní, ocelové čepele se taví, bohové se mezi sebou perou. Bitva o Velechrám jde do finále. Příšery z Jiného světa pronikají přes hranici mezi realitami a prolévají krev v ulicích měst na planetě Zemi.

Ukázky

Hraju, abych žil 6 – Válka

269 Kč
215 Kč
Hraničářův učeň 16 - Útěk z Falaise - 20%
(2x)

Další příběh o hraničáři Willovi a jeho přátelích z království Araluen Když jejich plán na záchranu galického prince strašlivě selže, Will Dohoda a jeho učeňka Maddie jsou uvězněni na hradě Falaise.

Ukázky

Hraničářův učeň 16 - Útěk z Falaise

249 Kč
199 Kč
Zobrazuji 941 - 960 z 1000 položek
<< < 1 .. 46 47 48 49 50 > >>