Nejprodávanější e-knihy - únor 2023

Skandální noc - 20%
(2x)
Ještě nikdy se necítila se špatným mužem tak báječně… Bývalý zápasník Reed Miller celé měsíce tajně touží po dívce svého nejlepšího přítele, ale odmítá ohrozit přátelství kvůli ženě – především ne kvůli takové, která ho nemá zrovna dvakrát v lásce.
Ukázky

Skandální noc

209 Kč
167 Kč
Skleněný ghát - 20%
(1x)
Výbor sedmi povídek představuje tvorbu jednoho z nejuznávanějších moderních autorů píšících v urdštině Najjara Masúda.
Ukázky

Skleněný ghát

244 Kč
195 Kč
Skrytý záměr - 20%
(1x)
Po hrůzných útocích na několik významných představitelů vlády se americká společnost otřásá v základech. Vychází najevo, že vraždy mají na svědomí atentátníci, kteří se při plnění úkolů z vyšších míst neštítí ničeho.
Ukázky

Skrytý záměr

259 Kč
207 Kč
Slovensko 30 let poté - 20%
(2x)
Kam se ubíral slovenský národ za uplynulých třicet let samostatnosti? Precizně zpracovaný vhled do dění u našich sousedů a na vývoj vztahu Slováků a Čechů od jednoho z nejuznávanějších českých spisovatelů současnosti.
Ukázky

Slovensko 30 let poté

249 Kč
199 Kč
Směna - 20%
(1x)
Příběh o křehkosti současné mladé ženy, která ve svém letu nevyhnutelně naráží do skla globalizované cizoty, vlastní osamělosti i osudu.
Ukázky

Směna

239 Kč
191 Kč
Spalovač mrtvol - 20%
Slavný příběh o spalovači mrtvol, podivínském Karlu Kopfrkinglovi, je podobenstvím o patologickém vývoji malého člověka k přijetí zla. Filmové zpracování z roku 1968 patří ke zlatému fondu české kinematografie.
Ukázky

Spalovač mrtvol

209 Kč
167 Kč
Star Wars - Dědic Impéria - 20%

První svazek legendární trilogie o velkoadmirálu Thrawnovi z pera Timothyho Zahna Od událostí popsaných v šesté epizodě Star Wars uplynulo pět let: Aliance zničila novou Hvězdu smrti a porazila Dartha Vadera a císaře.

Ukázky

Star Wars - Dědic Impéria

269 Kč
215 Kč
Strážce z Vysočiny - 20%
(2x)
Romantický historicko-společenský román z prostředí skotské Vysočiny.
Ukázky

Strážce z Vysočiny

189 Kč
151 Kč
Sůl moře - 20%
(3x)

Zima roku 1945. Čtyři mladí lidé. Čtyři tajemství. Druhá světová válka chýlí ke konci, poblíž Východního Pruska se tisíce uprchlíků vydalo na pouť za svobodou a většina z nich má co skrývat.

Ukázky

Sůl moře

259 Kč
207 Kč
Šedý muž - 20%
(1x)

Bestseller, podle kterého Netflix chystá film s Ryanem Goslingem a Chrisem Evansem v hlavních rolích, vychází česky! Court Gentry je bývalý agent CIA a má pověst nejlepšího nájemného vraha na světě. Přezdívá se mu Šedý muž a kolují o něm legendy.

Ukázky

Šedý muž

279 Kč
223 Kč
Tajemný pan Frost - 20%
Kdysi bych si sama sebe na tomhle místě nedokázala představit. Teď jsem se tu zabydlela. Miluji to tady, dům, který jsem zrekonstruovala, nové přátele, které jsem si oblíbila, i práci, která mě naplňuje.
Ukázky

Tajemný pan Frost

200 Kč
160 Kč
Tma pod srdcem - 20%
(2x)
Po událostech z předchozího léta bojuje Lena s návratem depresí, nevyřešeným vztahem s matkou i pocitem viny. Ze všeho nejvíc chce za minulostí udělat tlustou čáru. Nečekaná žádost o pomoc ji však přivede zpět do Lukášova penzionu, kde odhalí znepokojivé tajemství.
Ukázky

Tma pod srdcem

279 Kč
223 Kč
Třešně v rumu - 20%
(1x)
Chcete se opravdu od srdce zasmát a pobavit? Pak se seznamte s dědou Evženem, kterého vzala na dovolenou na Kubu jeho třicetiletá vnučka.
Ukázky

Třešně v rumu

237 Kč
190 Kč
Tyranie zásluh - 20%
Toto jsou pro demokracii nebezpečné časy. K překonání zloby a nevraživosti vůči politickým a kulturním elitám bude zapotřebí, aby mainstreamové politické strany, podobně jako jejich protějšky po celém světě, přehodnotily svou misi a svůj účel.
Ukázky

Tyranie zásluh

270 Kč
216 Kč
Ukrajina na dosah - 20%

Skutečné příběhy Ukrajinců od novinářky, která před válkou uprchla do Prahy Jmenuji se Irina a jsem uprchlice. Do mého domu na předměstí Kyjeva přišla válka a vyhnala mě do Česka – stejně jako statisíce mých krajanů. Jediné, co chci, je vrátit se domů. A mezitím jsem tady sepsala své deníkové záznamy i rozhovory s přáteli a blízkými.

Ukázky

Ukrajina na dosah

249 Kč
199 Kč
Urozená kapsářka - 20%
Vtipný a jiskřivý společenský příběh s neobvyklou zápletkou dává čtenářům příležitost nahlédnout do prostředí anglické šlechty.
Ukázky

Urozená kapsářka

199 Kč
159 Kč
Útěk do Bathu - 20%
(2x)
Útěk do Bathu Kvůli matčiným milostným aférám je pověst Prudence nadobro zničena. Sezona začíná, a ona už dávno měla být uvedena do společnosti, ale vzhledem k neblahým skutečnostem nemůže zůstat v Londýně.
Ukázky

Útěk do Bathu

109 Kč
87 Kč
Užívej života! - 20%

Užívej života na plný pecky, dřív než ti zubatá podrazí kecky!  Tak zní jedno z „mouder“ Haliny Pawlowské, která si umí udělat legraci z každé, třeba i smutné situace, a taky hlavně ze sebe. A díky jejím praktickým radám je svět často mnohem veselejší.

Ukázky

Užívej života!

249 Kč
199 Kč
Vánoční zpověď - 20%
Možná měl trochu smůlu. Unaven věčnými partnerskými konflikty a zahnán do kouta šel a nechal se napálit od lichvářů a podvodníků jako tisíce jiných lidí. Peníze nikdy nedostal, a přesto musel splácet. Co by udělal každý z nás?
Ukázky

Vánoční zpověď

239 Kč
191 Kč
Ve stínu duhy - 20%
Z Vysočiny do pákistánského Pešávaru.
Ukázky

Ve stínu duhy

259 Kč
207 Kč
Zobrazuji 901 - 920 z 1000 položek
<< < 1 .. 44 45 46 47 48 .. 50 > >>