Nejprodávanější Kniha - únor 2023
ostatní

Uruguay - stručná historie států - 11%
Kniha, věnovaná pozoruhodným a dramatickým dějinám malého jihoamerického státu, na jedné straně navazuje na předešlá díla českých autorů, na straně druhé se pak věnuje řadě aspektů politického a kulturního života země, dosud nepublikovaných.
ostatní
Ukázky

Uruguay - stručná historie států

108 Kč
96 Kč
Velké švédské křížovky - Antické moudrosti - 11%
Druhé vydání úspěšných křížovek, tentokrát s moudrostmi a citáty antických velikánů.
ostatní

Velké švédské křížovky - Antické moudrosti

89 Kč
79 Kč
Viktor Kalabis - 20%
(1x)
Monografie Viktor Kalabis představuje obsáhlý a komplexní pohled na život a dílo jednoho z nejvýznamnějších českých komponistů 2. poloviny 20. století.
ostatní

Viktor Kalabis

426 Kč
341 Kč
Vodní želvy - 11%
V této příručce se dozvíte vše podstatné o chovu, krmení a zdraví vodních želv, a navíc v ní najdete mnoho vyzkoušených tipů a nápadů jak zařídit nejlepší akvárium, akvaterárium nebo venkovní výběh.
ostatní

Vodní želvy

143 Kč
127 Kč
Vysoké záhony - 11%
Vysoké záhony nejsou jen dobrodiním pro záda, ale jsou v zahradě i krásným architektonickým prvkem. Snadno se staví, přinášejí vysoké výnosy nebo poslouží jako okrasné záhony, poutající pozornost.
ostatní

Vysoké záhony

179 Kč
159 Kč
Zápisky obviněného - 11%
(1x)
O existenci útržkovitých deníkových záznamů, přibližujících nejbolestivější setkání Václava Havla s represivními složkami komunistické moci, neměl dlouho nikdo ponětí. Sám Václav Havel se o nich nikde nezmiňoval.
ostatní
Ukázky

Zápisky obviněného

269 Kč
239 Kč
Zátopek - 6%
(10x)
Největší úspěchy Emila Zátopka i jeho seznámení s celoživotní láskou Danou můžeme znovu prožít díky libretu Jana Nováka a vizuálně opojnému provedení Jaromíra 99.
ostatní
Ukázky

Zátopek

398 Kč
374 Kč
Zdenek Rykr a továrna na čokoládu - 11%
(1x)
Zdenek Rykr je dnes řazen k nejoriginálnějším umělcům první poloviny 20. století v Čechách. Velká škála Rykrovy kreativity ukazuje na neuvěřitelnou tvůrčí energii umělce, který neustrnul a vždy hledal nové výzvy.
ostatní
Ukázky

Zdenek Rykr a továrna na čokoládu

522 Kč
464 Kč
Životaběh - 11%
O svém kostrbatém životě a lidech zajímavých i zlých vypráví výtvarník, textař, enfant terrible českého folku, písničkář i rocker, zakladatel a dosud frontman kapely Extempore, která se v 70. letech snažila posunout český rock trochu - jinam.
ostatní

Životaběh

315 Kč
280 Kč
100 let divadla Rokoko - 11%
O pestré historii Divadla Rokoko dosud nebyla vydána žádná publikace. Proto se Městská divadla pražská rozhodla oslovit renomované divadelní historiky a k významnému jubileu připravila knihu.
ostatní

100 let divadla Rokoko

269 Kč
239 Kč
Alternativa I - 11%
(1x)
Kniha hudebníka Mikoláše Chadimy ALTERNATIVA se stala jedním z nejvýznamnějších svědectví o českém rocku sedmdesátých let. První svazek plánovaného dvoudílného vydání mapuje autorovy hudební začátky a končí rokem 1981.
ostatní

Alternativa I

441 Kč
392 Kč
Andalusie
Sbližte se s krásami Andalusie. Španělsko je pro mnohé z nás hlavně zemí býčích zápasů, flamenca, sherry a zchátralých hradů. Pro Andalusii, nejtypičtější oblast Pyrenejského poloostrova, to platí dvojnásob.
ostatní

Andalusie

313 Kč
Ani víru ani ctnosti člověk nepotřebuje ke své spáse - 11%
(2x)
První biografie české spisovatelky Jany Krejcarové-Černé, dcery novinářky MIleny Jesenské a architekta Jaromíra Krejcara. Autorka čerpala z archivů, dopisů, osobních rozhovorů, ale i z policejních spisů nebo dokumentů z psychiatrických léčeben.
ostatní

Ani víru ani ctnosti člověk nepotřebuje ke své spáse

170 Kč
151 Kč
Bílek - 11%

Jedna z nejvýraznějších osobností českého výtvarného umění a zřejmě nejvýznamnější představitel symbolismu v českých zemích v unikátním svědectví jeho švagra Viléma Nečase.

ostatní

Bílek

232 Kč
206 Kč
Cool hry pro dva - 11%
Tahle skvělá knížka plná zábavných her se perfektně hodí pro dva nejlepší kamarády. Uvnitř najdeš 112 stránek aktivit a úžasných her. Všechny jsou pro dva hráče. Některé vyžadují spolupráci, u jiných budete soupeřit! Dobře se bavte!
ostatní
Ukázky

Cool hry pro dva

224 Kč
199 Kč
Deník z kibucu - 11%
Kibucy byly od počátku 20. století jednou z forem osidlování mandátní Palestiny, které mělo podpořit návrat Židů z diaspory do „Země zaslíbené“.
ostatní

Deník z kibucu

214 Kč
190 Kč
Elegantní háčkované obaly - 11%
Konec s nudnými obaly! Schovejte své telefony, tablety či notebooky do vlastnoručně uháčkovaného obalu! Ochrání je nejen proti škrábancům a nárazům, ale udělají z nich také originální módní doplňky.
ostatní

Elegantní háčkované obaly

89 Kč
79 Kč
Elon Musk - 11%
(1x)
Elon Musk bývá označován za největšího inovátora současnosti, podnikatelského génia velikosti Steva Jobse. Také za workoholika, nesnesitelného egocentrika a podivína. Prředevším je ale Musk technologickým vizionářem, který mění sci-fi v realitu.
ostatní

Elon Musk

395 Kč
351 Kč
Hrnek KOSMAS s potiskem - 20%
(2x)
Originální hrnek Kosmas z kvalitního karlovarského porcelánu s ptákem čtenářem - pohodářem.
ostatní
Ukázky

Hrnek KOSMAS s potiskem

199 Kč
159 Kč
Jakub Bursa a jihočeská venkovská architektura - 11%
(1x)
Fotograficky bohatě vybavená kniha se zabývá jihočeským venkovským stavebnictvím 19. století na základě průzkumu myšlenkového světa, životního stylu a řemeslnických zvyklostí dané doby.
ostatní

Jakub Bursa a jihočeská venkovská architektura

351 Kč
312 Kč
Zobrazuji 981 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 48 49 50