Nejprodávanější e-knihy - únor 2023

Honzlová
(3x)
Padesátá léta v Československu byla dobou děsivého komunistického teroru, který znejistil mezilidské vztahy. Mnohdy nebylo vůbec jasné, komu lze a komu nelze věřit. Tuto chorobnou atmosféru způsobem zachytila Zdena Salivarová ve svém románu.
Ukázky

Honzlová

198 Kč
Hra osudu
(1x)
Mladá instrumentářka Lydie Harrisová žije trochu nudně a dost osaměle v kalifornském Malibu. Po nehodě, při níž zemřeli její rodiče a bratr, se jí odcizila i sestra Adéla. Nedala o sobě vědět už více než čtyři roky, proto Lydii velmi překvapí, když jí najednou zavolá.
Ukázky

Hra osudu

209 Kč
Hraju, abych žil 6 – Válka

Bitva o Velechrám jde do finále! 6. díl jedné z nejúspěšnějších sérií žánru LitRPG. Magické plameny běsní, ocelové čepele se taví, bohové se mezi sebou perou. Bitva o Velechrám jde do finále. Příšery z Jiného světa pronikají přes hranici mezi realitami a prolévají krev v ulicích měst na planetě Zemi.

Ukázky

Hraju, abych žil 6 – Válka

269 Kč
Hraničářův učeň 16 - Útěk z Falaise
(2x)

Další příběh o hraničáři Willovi a jeho přátelích z království Araluen Když jejich plán na záchranu galického prince strašlivě selže, Will Dohoda a jeho učeňka Maddie jsou uvězněni na hradě Falaise.

Ukázky

Hraničářův učeň 16 - Útěk z Falaise

249 Kč
Hry šťastného dětství

Hledáte nový přístup k výchově? Nevíte si s chováním svého dítěte rady, dochází vám s ním trpělivost nebo vás rozčiluje? Už vás nebaví se s dítětem ustavičně dohadovat? Kniha vám pomůže vyřešit výchovné problémy s dětmi od narození do dvanácti let

Ukázky

Hry šťastného dětství

219 Kč
Chtíč
(1x)
Před dvěma lety, kdy už byla její pověst v ohrožení, se slečna Grace Hamiltonová oddala mocnému, podmanivému cizinci během jediné noci plné slastné, chvějící se extáze.
Ukázky

Chtíč

239 Kč
I v nemoci si buď přítelem
Většina z nás se umí dobře postarat o své blízké, když mají problémy nebo zdravotní obtíže, zároveň se však v takové situaci neumí dobře postarat o sebe. Být sám sobě v nemoci přítelem neznamená, že bychom měli být sami sobě lékařem.
Ukázky

I v nemoci si buď přítelem

209 Kč
Ilusie
(4x)
První část osmidílné fantasy série, ve které se prolínají motivy národního finského eposu – Kalevaly, vychází z finských lidových příběhů, z historie a kultury země tisíců jezer i z její hudby.
Ukázky

Ilusie

280 Kč
Iron Man
(1x)
Iron Man zachycuje příběh průkopnického kytaristy Tonyho Iommiho a legendární kapely Black Sabbath, kterou časopis Rolling Stone překřtil na „Beatles heavy metalu“. Tento příběh zachycuje jeho humor, inteligenci a vřelost.
Ukázky

Iron Man

329 Kč
Jak si dělat chytré poznámky
(1x)
Ze všech stran se na nás valí informace a všichni se v nich snažíme najít smysl. Zajímavé knihy, články, videa, podcasty, workshopy... a vy zrychlujete a kloužete po povrchu. Ukládáte si podněty „na později“, ale nikdy se k nim už nevrátíte.
Ukázky

Jak si dělat chytré poznámky

229 Kč
Zobrazuji 951 - 960 z 1000 položek
<< < 1 .. 94 95 96 97 98 .. 100 > >>