Nejprodávanější knihy - březen 2023

Jan Žižka
(11x)

Velká Žižkova biografie z dílny respektovaného znalce husitské doby představuje táborského hejtmana v netradičním světle.

Ukázky

Jan Žižka

711 Kč
Malá baletka - Nela a prokletá korunka
Podaří se Nele zachránit situaci a potrestat tajemného dárce, který chtěl křtiny pokazit?

Malá baletka - Nela a prokletá korunka

170 Kč
Mé cesty do hlubin mozku
(5x)
Upřímná zpověď našeho nejznámějšího neurochirurga. O životě, smrti, naději i zázracích moderní medicíny. Co vše víme o mozku? A co o něm naopak nikdy vědět nebudeme? Proč mozek jako jediný orgán nebolí?

Mé cesty do hlubin mozku

314 Kč
Můj otec byl MIB
(1x)
Mimozemšťané žijí mezi námi, a to již hodně dlouhou dobu! Kdo jsou tito záhadní Muži v černém (=MiB), kteří se od 50. let minulého století objevují u svědků fenoménu UFO, dotěrně se jich vyptávají, konfiskují jim pořízené fotografie? ...

Můj otec byl MIB

693 Kč
Návrat do Remeše
Kniha analyzuje příčiny třídní exkluzivity vzdělání, znalostí a kultury.

Návrat do Remeše

270 Kč
Obchodníci se strachem
(3x)
Kniha Obchodníci se strachem odhaluje, jak se vyrábějí zprávy o katastrofách pomocí statistických triků. Ukazuje, proč selhávají snahy předpovídat budoucnost pomocí počítačů. Popisuje skandály kolem manipulací OSN s daty o globálním oteplování.
Ukázky

Obchodníci se strachem

268 Kč
Obličejová jóga pro začátečníky a mírně pokročilé
Kniha Obličejová jóga pro začátečníky a mírně pokročilé je jedinečnou publikací, která nemá v této oblasti konkurenci nejen v České republice, ale i v zahraničí. Obsahuje unikátní počet cviků.

Obličejová jóga pro začátečníky a mírně pokročilé

341 Kč
Orlando
(2x)
Orlando je téměř nesmrtelná bytost, na své cestě prochází dějinami od počátku sedmnáctého století, doby Alžběty I., až do století dvacátého, což dává autorce prostor vyjádřit se k postupným proměnám společenských mravů.

Orlando

232 Kč
Pekárna v Brooklynu
(5x)
Romantický a vtipný příběh o cestě do Brooklynu, lahodných dortících, lásce i přátelství. Vydejte se na výlet do města, které nikdy nespí, a nechte se okouzlit!

Pekárna v Brooklynu

359 Kč
Podivné počasí v Tokiu
(4x)
Křehký příběh o přátelství, které časem přerostlo v lásku. Hlavními postavami jsou dva osamělí lidé uprostřed velkoměsta – sedmatřicetiletá Cukiko a její bývalý učitel ze střední školy.

Podivné počasí v Tokiu

250 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100