Nejprodávanější tituly - březen 2023
zdraví a životní styl

Hojnost - 11%
Yotam Ottolenghi se po úspěchu svých restaurací a knih řadí ke světovým kulinářským špičkám. Proslulost mu přináší nejenom psaní o jídle, ale také osobitý přístup k vaření zeleninových jídel. V publikaci naleznete 120 jedinečných zeleninových receptů
zdraví a životní styl

Hojnost

449 Kč
399 Kč
Kettlebell Simple & Sinister - 11%
Kettlebell: Simple & Sinister je jasný a efektivní minimalistický program založený na fundamentálních cvicích autorova Hardstyle systému. Naučte se, jak používat tělocvičnu do ruky přímo od zdroje – člověka, který odstartoval kettlebell revoluci.
zdraví a životní styl

Kettlebell Simple & Sinister

359 Kč
319 Kč
Lymfatické masáže - 11%
Ojedinělá publikace, určená především masérům mimo oblast zdravotnictví, přináší názorně ilustrovaný popis hmatů lymfatické masáže, která je nejlepší terapií lymfatických otoků – lymfedémů
zdraví a životní styl

Lymfatické masáže

197 Kč
175 Kč
Pomóc! Trpím depresí! - 11%
Věnováno těm, kteří trpí touto velmi rozšířenou duševní poruchou, jež často tím nejhorším způsobem ovlivňuje jejich osud.
zdraví a životní styl

Pomóc! Trpím depresí!

89 Kč
79 Kč
Rollfit aneb rolujeme a cvičíme s pěnovými válci - 11%
Tato odborně-populární publikace, jejímiž autorkami jsou lektorky s dlouholetou zkušeností v oblasti tělesné výchovy a sportu, je určena odborné i laické veřejnosti, trenérům, lektorkám fitness center, rehabilitačním pracovníkům, učitelům tělocviku.
zdraví a životní styl

Rollfit aneb rolujeme a cvičíme s pěnovými válci

224 Kč
199 Kč
Bestseller o životě 2
(1x)
Kniha nese podtitul Konec Institutu rehabilitace zrakově postižených v Čechách. Ústřední motto knihy zní: „To jsem musela oslepnout, abych mohla koukat jako blázen?“ Tato publikace je o kráse i strastech života viděných očima nevidomé ženy.
zdraví a životní styl

Bestseller o životě 2

23 Kč
Borelióza - 11%
Publikace je věnována dvěma metodám přírodní léčby lymské boreliózy - přírodní prevenci a bylinné léčbě.
zdraví a životní styl
Ukázky

Borelióza

269 Kč
239 Kč
Posilování s balančními pomůckami - 20%
Úspěšná publikace je ve svém druhém vydání rozšířena o populární formu posilování na moderní mobilní posilovací pomůcce TRX, což je lanový závěsný systém původně vyvinutý pro americké speciální vojenské jednotky.
zdraví a životní styl
Ukázky

Posilování s balančními pomůckami

203 Kč
162 Kč
Primal Blueprint - 20%
(2x)
Hlad, hodiny ve fitness, život plný omezení. Zhubnu. Zbavím se vysokého tlaku. Získám fyzičku. Jenže - stane se něco jiného. Hladu se tělo brání ještě usilovnějším ukládáním tukových polštářů, nadměrná zátěž poškozuje klouby.
zdraví a životní styl
Ukázky

Primal Blueprint

269 Kč
215 Kč
Přírodní hormonální léčba - 11%
(1x)
Pokud je náš přirozený hormonální stav vyveden z rovnováhy, například v pubertě, po těhotenství, když ženy i muži (!) přicházejí do let, v období velkého stresu a podobně, může docházet k různým potížím.
zdraví a životní styl
Ukázky

Přírodní hormonální léčba

260 Kč
231 Kč
Rostlinná afrodiziaka - 12%
Unikátní kniha pojednávající o rostlinách používaných jako afrodiziaka. Dozvíte se jak která rostlina působí, co je potřebné pro kvalitní sex, jak nastartovat a obnovit sexuální potřeby, čeho se vyvarovat atd.
zdraví a životní styl

Rostlinná afrodiziaka

102 Kč
90 Kč
Rozcvičení ve sportu - 20%
Kniha seznamuje čtenáře s aktuální problematikou rozcvičení ve sportu a ukazuje současný trend v rozcvičování v různých sportovních odvětvích.
zdraví a životní styl
Ukázky

Rozcvičení ve sportu

212 Kč
170 Kč
Rozpravy o józe - 20%
Tato kniha je nejzákladnějším spisem prastaré vědy o člověku a lidské mysli, na níž všechny směry jógy stavějí.
zdraví a životní styl
Ukázky

Rozpravy o józe

169 Kč
135 Kč
Rychlé a snadné recepty pro kojence a batolata - 11%
Čas prožitý s dětmi je drahocenný pro každého rodiče, takže je pochopitelné, že nechcete strávit hodiny přípravou jídla.
zdraví a životní styl

Rychlé a snadné recepty pro kojence a batolata

296 Kč
263 Kč
Co s doktorem 2 - Cesta etikoterapie - 11%
Od léků a léčebných postupů se dostáváme do příčinné oblasti nemocí, kam může proniknout každý z nás, je-li toho už schopen, nebo s pomocí terapeuta. Nemocný sám zná nebo tuší skutečnou příčinu a může ji odstranit...
zdraví a životní styl

Co s doktorem 2 - Cesta etikoterapie

259 Kč
230 Kč
Dřevo se stává vodou - 6%
(3x)
Autorka se věnuje všem pěti hlavním elementům čínské medicíny, tedy vodě, dřevu, kovu, ohni a zemi, a pokouší se v jasném a přehledném výkladu ukázat, jak tyto principy vlastně fungují a jak bychom s nimi měli pracovat, abychom se cítili lépe.
zdraví a životní styl

Dřevo se stává vodou

253 Kč
238 Kč
Ibogain - 11%
Ibogain patří mezi nejsilnější látky na světě na ukončení závislostí. Pomohl tisícům lidí zbavit se závislosti na heroinu, metadonu, cracku, kokainu, pervitinu a lécích proti bolesti, a to bez abstinenčních příznaků a další chuti na drogu.
zdraví a životní styl

Ibogain

109 Kč
97 Kč
Jemná motorika - 20%
Tato vysoce odborná kniha se zaměřuje na různé aspekty jemné motoriky.
zdraví a životní styl
Ukázky

Jemná motorika

254 Kč
203 Kč
Moje BIO pochoutky - 20%
Kniha pro všechny, kteří chtějí vařit zdravě, přináší 50 chutných receptů z tzv. zdravých a BIO potravin. Zajímavé, jednoduché, většinou i rychle realizovatelné, ale chuťově velice atraktivní pokrmy z BIO surovin, budou mít chuť vařit i úplní začátečníci.
zdraví a životní styl
Ukázky

Moje BIO pochoutky

139 Kč
111 Kč
Přírodní lékárna - 11%
Unikátní publikace přináší stovky účinných receptů z různých oblastí přírodní medicíny (léčivé rostliny, himálajské čaje, tradiční čínská medicína, gemmoterapie, včelí produkty, homeopatie, antroposofická medicína, Bachova terapie).
zdraví a životní styl

Přírodní lékárna

313 Kč
278 Kč
Zobrazuji 201 - 220 z 251 položek
<< < 1 .. 9 10 11 12 13 > >>