Nejprodávanější Kniha - březen 2023
sci-fi

Dosah spásy
(1x)
Duchové z tanithských Prvních a jediných už byli příliš dlouho mimo první linii. Proto se zaradují, když se jim naskytne mise, ve které mohou dokonale využít svoje schopnosti. Třináctá kniha z cyklu Gauntovi Duchové.
sci-fi

Dosah spásy

350 Kč
Konec dětství
(1x)
Na obloze nade všemi městy planety se náhle objevily vesmírné lodě. V nich k nám dorazila intelektuálně, technologicky i vojensky nadřazená mimozemská rasa známá jako Suveréni.
sci-fi
Ukázky

Konec dětství

358 Kč
V mrtvé zóně
Povstání na Novém Lagosu – nejkrvavější koloniální konflikt v novodobých dějinách, který neustal ani během války s Korzáry – dospěje ke svému konci, jeho vůdci generálu Taiwovi se však podaří uniknout.
sci-fi

V mrtvé zóně

314 Kč
Mlok 2022
Nová sbírka české sci-fi a fantasy prozrazuje, že známe vítězné autory (Ceny Karla Čapka) a jejich práce. Už tradičně: tři mikropovídky, pět krátkých povídek, pět povídek a jedna novela...
sci-fi

Mlok 2022

296 Kč
Stanoviště - Na stráži
Rusko v blízké budoucnosti. Po válce jsou celé oblasti zamořené a řeky otrávené. Jednotlivá města nemají téměř žádný kontakt s vládou v Moskvě. Mladý Jegor pobývá na základně v Jaroslavli už několik let.
sci-fi

Stanoviště - Na stráži

323 Kč
Klára a Slunce
(6x)
Ishigurův román Klára a Slunce je zpovědí vyřazené robotky jménem Klára, nadané pokročilou umělou inteligencí i pozoruhodnými pozorovacími schopnostmi.
sci-fi
Ukázky

Klára a Slunce

403 Kč
Spasitel
(7x)
Nové úžasné, napínavé meziplanetární dobrodružství od autora světového bestselleru Marťan. Ryland Grace zůstal jako jediný přeživší na zoufalé misi poslední naděje. Pokud selže, lidstvo zanikne. Je tu však drobný háček – Ryland to neví.
sci-fi

Spasitel

134 Kč
Cesta
(17x)
McCarthy v románu Cesta stroze a lapidárně líčí svět po globální katastrofě - přesně domýšlí jeho podobu i jednání přeživších ve světě, kde z někdejší civlilizace nezůstalo téměř nic.
sci-fi
Ukázky

Cesta

250 Kč
Mort
(2x)
4. díl ze Zeměplošského cyklu, nejlegračnější a nejpodivuhodnější fantasy v této i jakékoliv jiné Galaxii.
sci-fi

Mort

223 Kč
Mýty 20: Kamelot
Největší hrdina Mýtova, Velký zlý vlk, je mrtvý. Jeho manželka Sněhurka bodla Wolfiho hanebného vraha do srdce. A jedno z jejich dětí je teď novým Severákem, s veškerou mocí – a povinnostmi – které bohu náleží.
sci-fi

Mýty 20: Kamelot

674 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 213 položek
1 2 3 .. 22 > >>