Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - březen 2023
přírodní vědy

Jak svět doopravdy funguje - 11%
(1x)
Lidstvo ještě nikdy ve své historii nemělo tolik informací, přesto si jen málokdo uvědomuje, jak svět ve skutečnosti funguje.
přírodní vědy
Ukázky

Jak svět doopravdy funguje

449 Kč
399 Kč
O liškách a lidech - 11%
(2x)
Krásná, mazaná i hravá – přesně taková je liška.
přírodní vědy

O liškách a lidech

359 Kč
319 Kč
Planta sapiens - 11%
(2x)
Kniha Planta sapiens je fascinující sondou do vnitřního světa rostlin založená na nejmodernějším výzkumu rostlinné inteligence. Dokážeme-li pochopit, jaké je to být rostlinou, mohli bychom mít z okolního světa mnohem víc.
přírodní vědy

Planta sapiens

404 Kč
359 Kč
Čísla nelžou - 11%
(3x)
Celosvětově uznávaný kanadský vědec českého původu nás ve své knize bere na faktografickou výpravu za poznáním. 71 tematických kapitol přináší kromě nových informací a fascinujících příkladů z energetiky, dopravy či ekologie také odpovědi na otázky typu: Proč elektrická auta zatím nejsou šetrná k životnímu prostředí? Proč je těžké předpovědět, jak zlá bude probíhající pandemie? A jak lidstvo a vynálezy moderního světa ovlivňují život na naší planetě?
přírodní vědy

Čísla nelžou

359 Kč
319 Kč
O času a vodě - 11%
(3x)

Když byl Andri Snaer Magnason požádán, aby napsal text na pamětní desku za zaniklý ledovec Ok, zaskočilo ho to. Právě na tomto ledovci strávili jeho prarodiče líbánky a stali se zakladateli Islandské glaciologické společnosti.

přírodní vědy
Ukázky

O času a vodě

403 Kč
358 Kč
Stručná historie času - 11%
(1x)
Kniha se stala světovým bestsellerem a byla přeložena do více než čtyřiceti jazyků. Jeden z nejvýznamnějších vědců současnosti v ní odpovídá na otázky jako: Jaká je povaha prostoru a času? Kde se vzal vesmír a kam směřuje? atd.
přírodní vědy

Stručná historie času

259 Kč
230 Kč
Tanec s proměnami Země - 11%
Je stále očividnější, že dramatickým důsledkům procesu Proměny Země se již nelze vyhnout, protože současná civilizace nemá dostatečnou vůli zavést drastická opatření, aby zastavila úpadek přírodního prostředí.
přírodní vědy

Tanec s proměnami Země

250 Kč
222 Kč
Pod bílou oblohou - 11%
Tato kniha je o lidech, kteří se snaží řešit problémy způsobené lidmi, kteří se snaží řešit problémy,“ popisuje autorka svou knihu rozkročenou mezi vědeckou reportáží a cestopisem.
přírodní vědy
Ukázky

Pod bílou oblohou

439 Kč
390 Kč
Dobro a zlo 21. století - 11%
(4x)
Milníky současnosti v rozhovoru se známým knězem a přírodovědcem.
přírodní vědy
Ukázky

Dobro a zlo 21. století

314 Kč
279 Kč
Námořní slepota - 11%
(1x)
Přehlížený význam moří pro rozvoj obchodu a moci. Moře představuje pro většinu z nás především symbol letní dovolené. Jenže na mořích a oceánech se toho odehrává mnohem víc. Politický geograf Michael Romancov odhaluje podstatu fenoménu.
přírodní vědy

Námořní slepota

359 Kč
319 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 218 položek
1 2 3 .. 22 > >>