Nejprodávanější tituly - březen 2023

Vítězové
(1x)
Završení trilogie z hokejového městečka Medvědín.
Ukázky

Vítězové

539 Kč
Kdo tu mluvil o vítězství?
(6x)
Tereza Matějčková ve své nejnovější knize nabízí víc než dějiny pojmu nebo tematické čtení odkazu známých myslitelů – svěží pohled na nově položenou otázku po sebepřijetí a růstu.

Kdo tu mluvil o vítězství?

306 Kč
Ronanovo srdce
(1x)
Ronan Callaghan je nejstarší z trojčat, i když jen o pár minut. Celý život se staral o své bratry, nikdy nebyl vnímán jako individualita. Když se jeho bratři vydají vlastní cestou, cítí se sám a zmatený. Pak ale potká Beth.
Ukázky

Ronanovo srdce

299 Kč
Nikdo není sám
(3x)
Nikdo není sám, ale možná by někdy chtěl. Anebo jsme sami naopak všichni — bez ohledu na to, s kým nebo jak žijeme?
Ukázky

Nikdo není sám

404 Kč
Princova ostudná aféra
Ten polibek všechno zkomplikoval… Svést Ninu, schovanku princezny Isabeau, své snoubenky, a způsobit mnohem větší skandál, než jaké si vymyslel doposud, takže zásnuby musely být zrušeny, se zdálo princi Zeusovi jako skvělý plán.
Ukázky

Princova ostudná aféra

69 Kč
Ty chladné oči
(6x)
Mráz přichází z duše. Historický román od autorky bestselleru Až uvidíš moře. Válka hraje s lidmi krutou šachovou partii, pěšáci se promíchají, na barvě uniformy tolik nesejde.
Ukázky

Ty chladné oči

359 Kč
Kořist
(2x)
Čtyři nezvěstní turisté ztracení v nitru mrazivé divočiny, krvavá kaluž uprostřed bílé nicoty, dětská botička pohřbená desítky let pod zemí, život ukončený v útrobách hluboké skalní průrvy… Záchranářka Johanna naráží při svém pátrání na bizarní nevysvětlitelné jevy, jejichž společným jmenovatelem je jediné – smrt.

Kořist

404 Kč
Zrození Evropanů
(1x)
Takovou knihu o historii ještě nikdo nenapsal. Nezmiňuje žádného krále, žádné náboženství a jen dvě revoluce – tu neolitickou a tu ve čtení DNA.

Zrození Evropanů

359 Kč
U severní zdi
(13x)
Přišel čas platit účty za padesátá léta.
Ukázky

U severní zdi

404 Kč
Klub rozkoše

Klub rozkoše je inkluzivní kniha o sexu pro 21. století, kterou by si neměl nechat ujít nikdo, kdo se zajímá o to, jak dopřát rozkoš a potěšení nejen sobě, ale i svým partnerům a partnerkám. Tato kniha se stala ve Francii bestsellerem.

Ukázky

Klub rozkoše

441 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 .. 100 > >>