Nejprodávanější e-knihy - březen 2023
detektivky

Uteč, dokud můžeš - 20%
(1x)
Geniální agentka FBI Laurel Snowová si od návštěvy rodného města slibuje klidnou dovolenou.
detektivky
Ukázky

Uteč, dokud můžeš

382 Kč
306 Kč
Kožené srdce - 20%
Syn detektiva Hanzela se po letech nečekaně vrátí domů, ale místo radosti se dostaví problémy v podobě obrovského revolveru za pasem a lží o tom, kde celou dobu byl. Krauz a Chosé slíbí kolegovi, že se o jeho syna postarají...
detektivky
Ukázky

Kožené srdce

259 Kč
207 Kč
Ve spárech Afrodity
(1x)
Poručík Daniel Braný je na podzim roku 1989 převelen k pražské mordpartě. Krátce po jeho nástupu dojde k vraždě, vyšetřování přebírá Státní bezpečnost.
detektivky
Ukázky

Ve spárech Afrodity

189 Kč
Venkovská vražda - 20%
(3x)
Když člověka dožene jeho minulost, může být i anglická vesnička smrtelně nebezpečná…
detektivky
Ukázky

Venkovská vražda

169 Kč
135 Kč
Nalezení - 20%
(3x)
Dvojnásobný držitel ceny za nejlepší českou detektivku Jiří Březina se v pátém případu Tomáše Volfa vydává do minulosti, která souvisí se současným případem nejen místem činu.
detektivky
Ukázky

Nalezení

194 Kč
155 Kč
Vesnice - 20%
(7x)
V polích nedaleko obce Lipová jsou objeveny lidské ostatky. S největší pravděpodobností patří jednomu z pohřešovaných dětí, které zde během uplynulých let beze stopy zmizely.
detektivky
Ukázky

Vesnice

229 Kč
183 Kč
Stvůra - 20%
(5x)
V Holicích je nalezeno surově zbité a rozřezané tělo mladé dívky. Vyšetřování se ujímá výkonná a cílevědomá komisařka Laura Linhartová, nepříliš populární mezi svými spolupracovníky, spolu s novým kolegou Adamem Benešem.
detektivky
Ukázky

Stvůra

249 Kč
199 Kč
Dům na kopci - 20%
(3x)

Do starého domu zvaného Hill House přijíždí čtveřice pátračů: odborník v okultních vědách doktor Montague, jeho asistentka Theodora, dědic domu Luke a také mladá dívka jménem Eleanor, o níž se téměř nic neví.

detektivky
Ukázky

Dům na kopci

198 Kč
158 Kč
Chlorid sodný - 20%
(4x)
Carl Morck a oddělení Q se vrací s již devátým případem.
detektivky
Ukázky

Chlorid sodný

349 Kč
279 Kč
Poslední hřebík - 20%
(2x)
Finále bestsellerové severské krimi série s Fabianem Riskem! Vydírá. Zneužívá. Mučí. Znásilňuje. Dopouští se nejodpornějších věcí, aby dosáhl nejvyšších pozic. Jmenuje se Kim Sleizner a vede kodaňské policejní oddělení.
detektivky
Ukázky

Poslední hřebík

399 Kč
319 Kč
Šelma - 20%
(6x)
Ministr vnitra slovně napadne mladého novináře, který píše o jeho údajném propojení s podsvětím. Konflikt plný výhružek zachytí kamery, což rozpoutá velkou mediální kauzu. O několik dní později je žurnalista spolu se svou partnerkou zavražděn...
detektivky
Ukázky

Šelma

348 Kč
278 Kč
Svědectví uloupené dýky
Poté, co Tadeáš z Příhraz splní úkol zadaný mu samotným panovníkem Václavem II., vydává se společně se sluhy Vítkem a Prokopem zpět na své panství.
detektivky
Ukázky

Svědectví uloupené dýky

199 Kč
Bouře - 20%
(5x)
Na ospalou vesničku Hovenäset na švédském západním pobřeží se valí bouře. Zrovna tuto noc si pro svůj příjezd vybral August Strindberg, jmenovec slavného spisovatele a finančník ze Stockholmu, který se rozhodl pověsit lukrativní kariéru na hřebíček a otevřít si v budově bývalého pohřebního ústavu vetešnictví.
detektivky
Ukázky

Bouře

389 Kč
311 Kč
Temné hodiny - 20%
(2x)
Poslední den v roce, který patřil k nejtvrdším v dějinách země, střílejí obyvatelé Los Angeles do vzduchu ze svých zbraní, aby dodrželi starou silvestrovskou tradici...
detektivky
Ukázky

Temné hodiny

249 Kč
199 Kč
Prameny Vltavy - 20%
(13x)
Detektivní příběh ze současnosti, odehrává se na pozadí skutečných historických událostí spojených s přísně tajným koncentračním táborem Prameny Vltavy.
detektivky
Ukázky

Prameny Vltavy

249 Kč
199 Kč
Trujkunt - 20%
(12x)
Trujkunt je zvláštní místo. Trujkunt je i titul kriminální trilogie. Její autor tak nazývá nejvýchodnější cíp naší země, trojmezí Česka, Polska a Slovenska, kde prolnutím sousedských jazyků vzniklo originální nářečí zvané po naszymu.
detektivky
Ukázky

Trujkunt

198 Kč
158 Kč
Dvě oběti
Vrchní inspektorka Rachel Kingová je povolána na opuštěnou stavbu, na které bylo nalezeno tělo Agnes Mooreové. Po ohledání místa činu na detektivy čeká pod vrstvou hlíny ještě jedno nemilé překvapení – druhé tělo neznámé mladé dívky.
detektivky
Ukázky

Dvě oběti

239 Kč
Mrtvola na kolejích - 20%
V polovině prázdnin našli zaměstnanci českých drah na kolejích mrtvé tělo. Identita mrtvého byla zahalená tajemstvím. Jehož příběh znal překvapivě policejní patolog doktor Rajchert.
detektivky
Ukázky

Mrtvola na kolejích

120 Kč
96 Kč
Komtur - 20%
(5x)
Praha 1878. Banda podvodníků se chystá k loupeži století, přitom se zapletou do velkolepého spiknutí.
detektivky
Ukázky

Komtur

348 Kč
278 Kč
Vražda ve Večernici - 20%
(2x)
Susan Ryelandová dala sbohem Londýnu i práci redaktorky a vede se svým přítelem útulný hotýlek na idylickém řeckém ostrově. Má tedy všechno, co si jen může přát – nebo snad ne? Inu, ne tak docela.
detektivky
Ukázky

Vražda ve Večernici

398 Kč
318 Kč
Zobrazuji 21 - 40 z 497 položek
<< < 1 2 3 4 .. 25 > >>