Nejprodávanější e-knihy - březen 2023
detektivky

Zahrada, Rest - 20%
(7x)
Detektivní série Trujkunt dějově zasazená do nejvýchodnějšího cípu Česka, kde se běžně hovoří těšínsko-jablunkovským nářečím „po naszymu“, pokračuje povídkami Zahrada a Rest, v nichž se vrací na scénu svérázný major ostravské kriminálky Roman Saran.
detektivky
Ukázky

Zahrada, Rest

244 Kč
195 Kč
Dům na samotě - 20%
(6x)

Další napínavá detektivka od dvojnásobné držitelky Ceny Jiřího Marka Výtvarnice Nela po rozchodu s přítelem zůstala sama ve starém mlýně, který původně s partnerem chtěli zrekonstruovat. V téže době bylo v nedalekém lese nalezeno tělo mladé dívky, ucházející se o práci v místních dostihových stájích.

detektivky
Ukázky

Dům na samotě

279 Kč
223 Kč
Mrtvý na Pekelném vrchu - 20%
(9x)
Historická detektivka či špionážní thriller z období tureckých nájezdů se svéráznými hrdiny – ostříleným válečným veteránem Steinem a vzdělaným notářem se slabostí pro ženy a víno Barbaričem. Ti řeší případ vraždy šlechtice a velezrady.
detektivky
Ukázky

Mrtvý na Pekelném vrchu

189 Kč
151 Kč
Vlk - 20%
(5x)

Oblíbený norský autor Samuel Bjork přichází s novými díly z detektivní série s vyšetřovateli Holgerem Munchem a Miou Krügerovou. Píše se rok 2001. Novopečený šéf zvláštní vyšetřovací jednotky Holger Munch má za úkol vyřešit vraždu dvou jedenáctiletých chlapců.

detektivky
Ukázky

Vlk

269 Kč
215 Kč
Sněžný měsíc - 20%
(6x)
Nová detektivka Michaely Klevisové zavádí čtenáře do idylické krajiny Beskyd, kde na horách ještě žijí lidé podobně prostě a v souladu s přírodou jako generace jejich předků.
detektivky
Ukázky

Sněžný měsíc

279 Kč
223 Kč
Vodní hrob - 20%
(1x)
Novinář Marek "Terence" Vráz se setkává s umírající ženou, která chce na poslední chvíli ulevit svému svědomí.
detektivky
Ukázky

Vodní hrob

239 Kč
191 Kč
Žena, po které se slehla zem - 20%

Novinářka Nora Sandová z Dívek z trajektu se vrací! Brutální deportace nelegálních imigrantů, mezinárodní korporace, pokusy na lidech, zázračný lék na nadváhu a dokonce iránský jaderný program…

detektivky
Ukázky

Žena, po které se slehla zem

299 Kč
239 Kč
Ani slovo - 20%
(1x)
Jedenáctiletý Mikey se vrací s kamarády domů.
detektivky
Ukázky

Ani slovo

299 Kč
239 Kč
Kroky vraha - 20%
(1x)
Nový případ inspektora Josefa Bergmana! V pražském lesoparku byla v noci uškrcena mladá žena. Novinářka Julie Kellerová je zřejmě poslední, kdo s ní před vraždou mluvil. Oběť se navíc nápadně podobala její dceři Kláře. Je možné, aby se vrah zmýlil?
detektivky
Ukázky

Kroky vraha

219 Kč
175 Kč
Mrtvé od Tichého jezera - 20%
(1x)
Matka s dcerkou vyrazí na vysněný výlet k jezeru. Jen ony dvě, nádherné místo a podzimní barvy všude kolem.
detektivky
Ukázky

Mrtvé od Tichého jezera

319 Kč
255 Kč
Nečekané přiznání - 20%
(5x)
Když je na příjezdové cestě domu v Dentonu nalezeno tělo mladého studenta s fotografií připnutou na límci, je detektiv Josie Quinnová na místě činu jako první. Dům patří Gretchen Palmerové, obětavé člence Josiina týmu, která ale zmizela.
detektivky
Ukázky

Nečekané přiznání

382 Kč
306 Kč
Slyšet jeleny zpívat - 20%
(14x)
V horské osadě v Beskydech je nalezena brutálně zavražděná dívka. Vše nasvědčuje tomu, že se stala obětí sexuálního maniaka. Šéf ostravské mordparty Miroslav Lada rychle dojde k přesvědčení, že vrahem musí být někdo z místních.
detektivky
Ukázky

Slyšet jeleny zpívat

248 Kč
198 Kč
Drak spí - 20%
(11x)
Dvojnásobná držitelka Ceny Jiřího Marka za nejlepší detektivní knihu vrací na scénu postavu kriminalisty Josefa Bergmana. Michaela Klevisová čtenáře v sedmém románu s oblíbeným hrdinou zavede do jižních Čech na místa, která jsou jen zdánlivě poklidná.
detektivky
Ukázky

Drak spí

319 Kč
255 Kč
Zmizela v mlze - 20%
(1x)
Kriminalista Josef Bergman chce strávit poklidnou dovolenou v odlehlé vesnici u norského fjordu. Místo rybaření se však ocitne v hodně zamotaném případu. Místní psychosomatička Katrine totiž začne dostávat výhružné vzkazy, vyčítající jí smrt její sousedky. Vzápětí Katrine zemře další pacientka.
detektivky
Ukázky

Zmizela v mlze

199 Kč
159 Kč
Vzplanutí - 20%
(2x)
Hromada popela byla ještě včera lidským tělem. Další případ poručíka Volfa. Nadpřirozený jev, zvláštní shoda okolností, nebo rafinovaná snaha zničit důkazy? To je případ, nad kterým kroutí hlavou i vyšetřovatel požárů.
detektivky
Ukázky

Vzplanutí

249 Kč
199 Kč
Nočný lov - 20%
(2x)
Ďalší svetový bestseller od autora knihy Dievča v ľade. Thriller, ktorý vám nedá spať!
detektivky
Ukázky

Nočný lov

382 Kč
306 Kč
Ohnivé znamení - 20%
(2x)
Nález lidských ostatků v podunajských lesích přivede Barbariče na stopu bezohledných lupičů a překupníků s otroky. Notář musí povolat na pomoc Steina a Jaroše. Společně putují do Prešpurku, který se po pádu Budína stal hlavním městem Uher.
detektivky
Ukázky

Ohnivé znamení

248 Kč
198 Kč
Letopisy královské komory I.
(5x)
První svazek nové řady historických detektivních příběhů.
detektivky
Ukázky

Letopisy královské komory I.

199 Kč
Případy Soudce Ti. Hodný, zlý a soudce T - 20%
Existuje souvislost mezi vraždou válečného hrdiny rozřezaného na kusy, podezřelými aktivitami věhlasného kaligrafa, záhadným zmizením sbírky nefritů a nejasnostmi v manželství obchodníka s čajovými konvicemi?
detektivky
Ukázky

Případy Soudce Ti. Hodný, zlý a soudce T

199 Kč
159 Kč
Tajemství dvojčat - 20%
Nick Carter „slavný americký detektiv“ je fiktivní postava, která vznikla v roce 1886. Jde o soukromého detektiva a v průběhu více než století se objevoval v různých podobách a dodnes ho mnozí čtenáři označují za nejpopulárnějšího literárního hrdinu.
detektivky
Ukázky

Tajemství dvojčat

159 Kč
127 Kč
Zobrazuji 41 - 60 z 497 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 25 > >>