Nejprodávanější e-knihy - březen 2023
zdraví a životní styl

Prevence traumatu u dětí - 20%
Kniha Prevence traumatu u dětí pomáhá rodičům, kteří chtějí pomoct svým ustaraným a utrápeným dětem.
zdraví a životní styl
Ukázky

Prevence traumatu u dětí

210 Kč
168 Kč
Vím, co mi chutná - 20%
K českému čtenáři se konečně dostává kniha o „baby-led weaning" , tedy o zřejmě nejpřirozenějším způsobu zavádění pevné stravy u kojenců, kdy celý proces řídí samo dítě- účastní se rodinného stolování, samo se krmí a samo si vybírá, co bude jíst.
zdraví a životní styl
Ukázky

Vím, co mi chutná

179 Kč
143 Kč
Neonatologie - 20%
Publikace Neonatologie má ambice stát se základním manuálem péče o novorozence pro neonatology a rozšířit vzdělání dětských lékařů, porodníků a spolupracujících lékařů.
zdraví a životní styl
Ukázky

Neonatologie

80 Kč
64 Kč
Jin jóga podle 5 elementů - 20%
S pomocí této knihy proniknete do hloubky a klidu jin jógy. Objevíte rovnováhu jin a jang, seznámíte se s meridiánovými energetickými drahami a pěti elementy - dřevem, kovem, zemí, vodou a ohněm.
zdraví a životní styl
Ukázky

Jin jóga podle 5 elementů

249 Kč
199 Kč
Nevyspalá generace - 20%
Kvalitní spánek je klíčový pro fungování i vývoj mozku – a u dospívajících to platí dvojnásob. Zvyšující se školní nároky, neustálá dostupnost online her, sociální sítě… to vše způsobilo, že dnešní mladá generace je v permanentním stavu spánkového dluhu.
zdraví a životní styl
Ukázky

Nevyspalá generace

279 Kč
223 Kč
Sedlák pod Milešovkou - Pestrá krajina proti změně klimatu - 20%
Jak se po roce 1989 změnil český venkov a kterým výzvám čelíme v souvislosti s vysychající krajinou? Nejen o těchto otázkách přemítá Daniel Pitek, soukromý zemědělec, lesník, aktivista a autor nesmírně populárního blogu.
zdraví a životní styl
Ukázky

Sedlák pod Milešovkou - Pestrá krajina proti změně klimatu

269 Kč
215 Kč
Bylinkopedie v kuchyni - 20%
Další kniha, napsaná autory úspěšných blogů Bylinkopedie.cz a Sazenicka.cz, tentokrát ryze praktická, plná receptů a návodů. Ukazuje, jak všestranné bylinky jsou a co všechno s nimi můžeme dokázat.
zdraví a životní styl
Ukázky

Bylinkopedie v kuchyni

279 Kč
223 Kč
Deprese není depka - 20%
(1x)
Víc se usmívej, jdi se projít, pusť si film. Tyto rady možná zaberou na špatnou náladu, depresi ale nevyléčí. Skutečná depresivní porucha je totiž mysl i tělo ochromující nemoc, kterou nepřelstíte vůlí.
zdraví a životní styl
Ukázky

Deprese není depka

269 Kč
215 Kč
Fit kdykoliv a kdekoliv - 20%
Sandra Schmidová je výživová terapeutka z televizního pořadu Tlouštíci. Její dalších 63 receptů pro udržitelný fit život najdete v této skvělé publikaci, která volně navazuje na předchozí dva díly - Zdravě kdykoliv a kdekoliv a Lehce kdykoliv a kdekoliv.
zdraví a životní styl
Ukázky

Fit kdykoliv a kdekoliv

209 Kč
167 Kč
Geny - 20%
Gen, který vám brání zhubnout. Jiný gen, jenž vás „nutí“ jíst sladké. Další gen zaviní, že sice shodíte pár kilo, ale vzápětí je zase naberete – plus dvě kila navíc.
zdraví a životní styl
Ukázky

Geny

259 Kč
207 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 95 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 10 > >>