Nejprodávanější e-knihy - březen 2023
všeobecné a ostatní

Cirkadiánní kód - 20%
(4x)
Je to tak snadné: stačí udržovat skrytý rytmus těla, které střídavě zapíná a vypíná své funkce, aby kromě práce zvládlo i regeneraci – a naše zdraví se zase vrátí ke své dokonalosti.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Cirkadiánní kód

279 Kč
223 Kč
Proč spíme - 20%
(3x)
Důkazy, které Walker předkládá, jsou víc než dostačující k tomu, abyste šli spát. Nejde o otázku volby, ale přežití. Čím kratší dobu spíte, tím kratší dobu žijete.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Proč spíme

299 Kč
239 Kč
Kurz zázraků - 20%
(4x)
Kurz zázraků je univerzálním duchovním učením, jehož účelem je umožnit lidem nalézt svého Vnitřního Učitele.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Kurz zázraků

425 Kč
340 Kč
Zázračná imunita - 20%
Dvakrát jsme měli obrovské štěstí. Nejdřív nám evoluce nadělila imunitní systém, který si poradí i s novými a neznámými hrozbami. A pak jsme přišli na způsoby, jak mu ještě pomoci: mýdlo, vakcíny, antibiotika.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Zázračná imunita

329 Kč
263 Kč
Dech - 20%
(1x)
Nádech, výdech a znovu. Zapomněli jsme tu nejpřirozenější věc na světě? Minimálně v posledních letech se zdá, že lidé jsou čím dál posedlejší zdravým životním stylem.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Dech

249 Kč
199 Kč
Bezezbytková dieta při onemocnění střev - 20%
(2x)
Tato dietní opatření jsou určená nemocným po akutních průjmových stavech a při chronických průjmových onemocněních všeho druhu, pokud nevyžadují ještě jiná zvláštní dietní opatření, dále při syndromu dráždivého tlustého střeva v období průjmů, také u ulcerosní colitidy a Crohnovy nemoci.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Bezezbytková dieta při onemocnění střev

119 Kč
95 Kč
Očkování v otázkách a odpovědích - 20%
Jak funguje očkování a kam až sahá jeho historie? Jaké můžou mít vakcíny vedlejší účinky a proč bylo tolik povyku okolo očkování proti covidu? Srozumitelné odpovědi na tyto a mnoho dalších praktických otázek nabízí Jiří Beran, uznávaný vakcinolog a odborník na tropickou medicínu.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Očkování v otázkách a odpovědích

209 Kč
167 Kč
Pomoc dětské duši - 20%
Ordinace dětských psychologů a psychiatrů jsou přeplněné k prasknutí. Co se to s dětmi děje? Místo, aby si užívaly nejhezčí životní období, trpí úzkostmi, depresemi a dalšími psychickými obtížemi. Roky pandemie situaci rozhodně nezlepšily, naopak.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Pomoc dětské duši

209 Kč
167 Kč
Krabičky do práce - 20%
(1x)

JEZTE ZDRAVĚ A VYVÁŽENĚ PO CELÝ DEN! Chcete dodržovat zdravý životní styl, ale polední meníčka jsou s ním těžko slučitelná? Nechte se vtáhnout trendem krabičkování a mějte kontrolu nad tím, co jíte. Poděkuje vám za to nejen vaše tělo, ale i peněženka.

všeobecné a ostatní
Ukázky

Krabičky do práce

299 Kč
239 Kč
Naučte se správně dýchat - 20%
Každý z nás si myslí, že dýchá správně, dýchání je přece jednou ze základních životních funkcí. Navzdory tomu, co si intuitivně myslíme, dýcháme většinou špatně.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Naučte se správně dýchat

258 Kč
206 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 85 položek
1 2 3 .. 9 > >>