Nejprodávanější e-knihy - březen 2023
relaxace a cvičení

Proč spíme - 20%
(3x)
Důkazy, které Walker předkládá, jsou víc než dostačující k tomu, abyste šli spát. Nejde o otázku volby, ale přežití. Čím kratší dobu spíte, tím kratší dobu žijete.
relaxace a cvičení
Ukázky

Proč spíme

299 Kč
239 Kč
Jógová terapie - 20%
Vytvořte si osobní terapeutický plán založený na józe, abyste se zbavili bolestí a dostali se zpět k životu, který si zasloužíte.
relaxace a cvičení
Ukázky

Jógová terapie

319 Kč
255 Kč
Jin jóga podle 5 elementů - 20%
S pomocí této knihy proniknete do hloubky a klidu jin jógy. Objevíte rovnováhu jin a jang, seznámíte se s meridiánovými energetickými drahami a pěti elementy - dřevem, kovem, zemí, vodou a ohněm.
relaxace a cvičení
Ukázky

Jin jóga podle 5 elementů

249 Kč
199 Kč
Jóga pro tělo, dech a mysl - 20%
Praktický a přístupný úvod do mnohostranného bohatství tradice jógy.
relaxace a cvičení
Ukázky

Jóga pro tělo, dech a mysl

365 Kč
292 Kč
Sárí a džíny - 20%
Známá herečka, jogínka, zakladatelka nadačního fondu pro děti Yoga Help a oblíbená lektorka Petra Špindlerová konečně sepsala svůj životní a jógový příběh. Jak před lety s jógou začínala? Co ji poprvé přivedlo do Indie a proč tam už několikrát byla i se svými malými dětmi? Co cestou poztrácela a co naopak získala?
relaxace a cvičení
Ukázky

Sárí a džíny

279 Kč
223 Kč
Kundaliní jóga jako cesta duše - 20%
(1x)
Knihu ocení studenti a lektoři jógy všech směrů, kteří se chtějí více dozvědět o energii kundaliní, páteři a jednotlivých obratlích.
relaxace a cvičení
Ukázky

Kundaliní jóga jako cesta duše

254 Kč
203 Kč
Pagáč jóga - 20%

Jogínské desatero pro život Cílem jógy není dostat se do co nejnáročnější pozice a v ní pak vypadat dobře – jde především o hledání vlastní cesty a harmonického vztahu k existenci. Herečka Patricie Pagáčová vás spolu se svojí švagrovou, lektorkou jógy Bárou Pagáčovou, provedou jamy a nijamy: desaterem jógových pravidel pro život.

relaxace a cvičení
Ukázky

Pagáč jóga

249 Kč
199 Kč
Jóga proti úzkosti a strachu - 20%
Tato knížka čtenářům pomůže zvládnout strach, stres a úzkost, kterou zvláště v posledním čase zažívá hodně lidí. Jsou zde popsány a obrazem dokumentovány jednotlivé pozice, které pomáhají k uvolnění, zklidnění a relaxaci.
relaxace a cvičení
Ukázky

Jóga proti úzkosti a strachu

299 Kč
239 Kč
Masáž a regenerace ve sportu - 20%
Učebnice Masáž a regenerace ve sportu je určena nejen pro studenty sportovních škol a další zájemce z oblasti sportu, ale je vhodnou a názornou pomůckou i pro širší veřejnost.
relaxace a cvičení
Ukázky

Masáž a regenerace ve sportu

110 Kč
88 Kč
Meditation - 20%
Take your meditation to a deeper level with this complete and practical guide, useful for both beginners and more experienced meditators.
relaxace a cvičení
Ukázky

Meditation

175 Kč
140 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 19 položek
1 2 > >>