Nejprodávanější e-knihy - březen 2023

Moje poslední vévodkyně
Vtipný a tematicky neotřelý příběh z aristokratického prostředí druhé poloviny 18. století.
Ukázky

Moje poslední vévodkyně

199 Kč
Rozpůlený dům
(12x)
Román o svobodomyslných ženách a pytlácích, kšeftmanech s textilem a spiritistech se odehrává v sudetské vesnici první poloviny 20. století. Je to příběh o tajných láskách, útěcích, křivdách, změnách jmen i příjmení a žabomyších válkách.
Ukázky

Rozpůlený dům

348 Kč
Pošramocená pověst
Hrabě Laurence Maxwell na to nebyl pyšný. Svést v zahradách nevinnou dívku, to se mu nepodobalo. Ale jejich vzájemná přitažlivost byla prostě neodolatelná.
Ukázky

Pošramocená pověst

109 Kč
Jedno malé tajemství
Sadie přitahovala Justina Careye z mnoha důvodů: jednak mezi nimi fungovala nepopiratelná chemie, a pak také její rodina vlastnila hotel, o který měl mimořádný zájem.
Ukázky

Jedno malé tajemství

69 Kč
Přiznání
Někteří lidé prostě vědí, jak vás rozčílit. Tak na mě působí Rye Peterson. Nevydržíme spolu ani deset minut a jdeme si po krku, což nám spolupráci vůbec neulehčuje.
Ukázky

Přiznání

339 Kč
1795. Honicí psi

1795 je závěrečným dílem historické noir trilogie. Tycho Ceton se plíží městem jako raněné zvíře a spřádá plány, jak znovu nabýt důstojnost, o niž ho připravili.

Ukázky

1795. Honicí psi

398 Kč
Ty chladné oči
(5x)
Válka hraje s lidmi krutou šachovou partii, pěšáci se promíchají, na barvě uniformy tolik nesejde. Během nacistické okupace Smolenska se setkají okouzlující ruská dívka Neonila a český mladík Emil donucený bojovat za wehrmacht.
Ukázky

Ty chladné oči

279 Kč
Zahrávat si s ohněm
„Udělám cokoli, jen když budeš šťastná.“ Takis Lissu zaujal na první pohled, a i když ji rozum nabádal k opatrnosti, touha tu opatrnost smetla. Opatrný byl ale i on.
Ukázky

Zahrávat si s ohněm

69 Kč
Lepší člověk
Armand Gamache se po měsících vynucené nečinnosti vrací na pozici velitele oddělení vražd, ale klidný nástup ho nečeká.
Ukázky

Lepší člověk

399 Kč
Leo Berlin - 30%
(2x)
Berlín 1922. Poválečná inflace nabírá na obrátkách, Německo je politicky rozvrácené a lidé po prohrané válce nemohou najít klid. Detektiv inspektor Leo Wechsler, ovdovělý otec dvou malých dětí, dostává za úkol vyřešit záhadnou vraždu.
Ukázky

Leo Berlin

239 Kč
167 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 100 > >>