Nejprodávanější e-knihy - březen 2023

Dosah spásy
(2x)
Duchové z tanithských Prvních a jediných už byli příliš dlouho mimo první linii. Proto se zaradují, když se jim naskytne mise, ve které mohou dokonale využít svoje schopnosti. Třináctá kniha z cyklu Gauntovi Duchové.
Ukázky

Dosah spásy

149 Kč
Vražda v Mallowan Hall
(4x)
Mallowan Hall, sídlo nejslavnější autorky detektivek Agathy Christie, v sobě spojuje to nejlepší z anglické tradice s moderními vymoženostmi roku 1930.
Ukázky

Vražda v Mallowan Hall

259 Kč
Vzpomínky na úhoře
(5x)
Vzpomínky na úhoře jsou mnohovrstevnatý román zasazený do japonského prostředí, který kombinuje fantaskní prvky s motivem pátrání a přináší příběh o přátelství, odvaze a síle vzpomínek.
Ukázky

Vzpomínky na úhoře

359 Kč
Stalo se v Miami
Galeristka Angel stojí nohama pevně na zemi, přesto ji setkání s hollywoodskou celebritou, hercem Alessandrem Cardenasem, přiměje k tomu, aby začala snít a přát si i něco pro sebe.
Ukázky

Stalo se v Miami

69 Kč
Tolik popela
(2x)
Hlavní hrdina románu, stárnoucí literát a překladatel Kryštof, se znenadání a vlastně proti své vůli ocitá na životní křižovatce. Počínající pandemie přitom proměňuje svět, jak jej znal, a zpřítomňuje možnost jeho konce...
Ukázky

Tolik popela

198 Kč
V mrtvé zóně
Povstání na Novém Lagosu – nejkrvavější koloniální konflikt v novodobých dějinách, který neustal ani během války s Korzáry – dospěje ke svému konci, jeho vůdci generálu Taiwovi se však podaří uniknout.
Ukázky

V mrtvé zóně

279 Kč
Jiné místo
(5x)
Monika s Oliverem chtějí uniknout ruchu velkoměsta, a tak zamíří na dovolenou do penzionu v Luhačovicích. Kde jinde prohloubit rodící se vztah než na tichém místě v obklopení lesů?
Ukázky

Jiné místo

249 Kč
Proč Alláh stvořil kalašnikov
(3x)
Proč Alláh stvořil kalašnikov? Kdy se smějí tálibánci, kam se vrací Ježíš a jak se stalo, že věřící židé s pěstěnými pejzy rozjeli byznys s americkým sexuálním symbolem (Kim Kardashianovou)?
Ukázky

Proč Alláh stvořil kalašnikov

198 Kč
Život na prodej
(3x)
Po neúspěšném pokusu o sebevraždu mladý úředník Hanio Jamada nabídne svůj život na prodej formou inzerátu v tokijském bulvárním deníku. Brzy se začínají ozývat různí zájemci se stále bizarnějšími nabídkami...
Ukázky

Život na prodej

248 Kč
Klára a Slunce
(6x)
Ishigurův román Klára a Slunce je zpovědí vyřazené robotky jménem Klára, nadané pokročilou umělou inteligencí i pozoruhodnými pozorovacími schopnostmi.
Ukázky

Klára a Slunce

298 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 1000 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 100 > >>