Nejprodávanější e-knihy - březen 2023

Vypravěč
(4x)
V příběhu malého Vítka Kříže a jeho bratra Jáchyma se ocitáme na Běstvinách, na místě jako stvořeném pro prastarou legendu, ve které se na konci zámecké zahrady hýbe obrovský kompost.
Ukázky

Vypravěč

319 Kč
Zahrada
(9x)
Jak žít, když člověk dostane do vínku dar, o který nestojí?
Ukázky

Zahrada

249 Kč
Konec dětství
(2x)
Na obloze nade všemi městy planety se náhle objevily vesmírné lodě. V nich k nám dorazila intelektuálně, technologicky i vojensky nadřazená mimozemská rasa známá jako Suveréni.
Ukázky

Konec dětství

278 Kč
Z kamene a vápna
(1x)
Stavba nového hradu Landštejna postupuje jen pomalu a čelí mnohým těžkostem, neboť odlehlá lokalita a dlouhé zásobovací trasy vedoucí liduprázdnými lesy kladou mimořádné nároky na organizaci.
Ukázky

Z kamene a vápna

199 Kč
Hloubka nenávisti
(2x)
Lacey Flintová na poslední chvíli zabrání katastrofě, když z Temže vyloví topící se dítě. Kdo byl schopen unést nemluvně z kočárku a hodit ho do vody? Stopy vedou až do temných zákoutí internetu ke komunitě incelů – mužů nenávidících ženy.
Ukázky

Hloubka nenávisti

329 Kč
Královsky obdařen
Každý ví, že práce osobního strážce s sebou nese jistá pravidla: nikdy neztrácej pozornost, nenech se rozptýlit a nezamiluj se do klienta.
Ukázky

Královsky obdařen

229 Kč
S láskou z Riviéry
(4x)
Vztah Carrie s Alanem je na první pohled dokonalý. Až na to, že před snoubencem tají svoji minulost. Má za sebou manželství s Richardem, kterého herecká kariéra odvála do Hollywoodu, takže nikdy nedošlo k jejich rozvodu.
Ukázky

S láskou z Riviéry

279 Kč
U
(3x)
Timur Vermes umí své čtenáře jaksepatří překvapit. Jeho nový román U lze jen těžko srovnávat s autorovými předchozími dvěma knihami, s bestsellerem Už je tady zas nebo drsnou satirou Hladoví a sytí.
Ukázky

U

198 Kč
Bílá Voda
(22x)
Dlouho očekávaný přelomový román o ženách, víře a zlu.
Ukázky

Bílá Voda

449 Kč
Věk kapitalismu dohledu
(1x)

V období klasického kapitalismu firmy nacházely inovativní způsoby, jak ze zdrojů vyrobit produkt, který lze následně přinést na trh a tam ho prodat. S nastolením obchodního modelu největších technologických společností však přichází změna.

Ukázky

Věk kapitalismu dohledu

498 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 1000 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 100 > >>