Nejprodávanější tituly - březen 2023
dům a zahrada

Pokojové rostliny - 11%
Pokojové rostliny pěstovaly s oblibou i naše babičky, bývaly běžné v každé domácnosti. Zeleň vnáší do bytu energii, svěžest a radost ze života. Věnujeme-li jim základní péči, můžeme si dopřát i takové, které by venku nepřežily naše drsnější podnebí.
dům a zahrada

Pokojové rostliny

179 Kč
159 Kč
Ročenka dřevěné architektury 2022 - 11%
Ročenka dřevěné architektury 2022 je tištěnou podobou putovní výstavy Salonu dřevostaveb 2022, festivalu současné dřevěné architektury, a zároveň svébytnou publikací prezentující kurátorský výběr nejvýraznějších dřevostaveb poslední doby.
dům a zahrada

Ročenka dřevěné architektury 2022

315 Kč
280 Kč
Ruční tkaní na stavech, stávcích a rámech - 11%
Seznámíte se se základními i složitějšími technikami tkaní, jako jsou plátnová a rypsová vazba, ručně vázaná uzlíková technika, gobelínové tkaní a další, s jejich využitím u módních a bytových textilií.
dům a zahrada

Ruční tkaní na stavech, stávcích a rámech

305 Kč
271 Kč
Top Rodinné domy 2023 - 11%
Tento katalog je určen pro zájemce o výstavbu a bydlení ve vlastním rodinném domě. Jeho prostřednictvím nabízíme k výběru vhodný dům. Zákazník od nás může vybrat pouze projektovou dokumentaci, či si od nás nechat rodinný dům rovnou realizovat.Tento k
dům a zahrada

Top Rodinné domy 2023

89 Kč
79 Kč
Víkendový včelař - 11%
Včelař – začátečník i pokročilý - tu najde mnoho rad a návodů, jichž může bez větších problémů využít v praxi. Vedle základních informací kniha obsahuje 14 tabulek se stručnými „pokyny“, jež ulehčí ošetřování včelstev ve všech ročních obdobích.
dům a zahrada

Víkendový včelař

359 Kč
319 Kč
Vítejte u nás - 11%
Manželé Linkovi se dostali do povědomí české veřejnosti televizní show Linka, kde slavný jazzman Rudy přivítá hosta z hudebního světa, zatímco jeho manželka Anna uvaří pro všechny vynikající jídlo.
dům a zahrada

Vítejte u nás

359 Kč
319 Kč
Vypalování do dřeva - 11%
?Máte-li rádi práci se dřevem, rozšiřte si své umělecké dovednosti i o kreativní techniku vypalování elektrickým perem nebo pájkou do dřeva.
dům a zahrada

Vypalování do dřeva

332 Kč
295 Kč
Začínáme se suchozemskými želvami - 11%
Miloš Junek se suchozemským želvám věnuje téměř 25 let. Choval již 13 druhů těchto nádherných tvorů – a o své zkušenosti se nyní rozhodl podělit.
dům a zahrada
Ukázky

Začínáme se suchozemskými želvami

314 Kč
279 Kč
Zahrada na chatě a chalupě - 11%
Ideální zahrada na chatě a chalupě vyžaduje minimum péče a přináší maximum radosti a užitku.
dům a zahrada

Zahrada na chatě a chalupě

296 Kč
263 Kč
Další kvítka v bytě: Ruce od hlíny - 11%
Veronika a Nikol, autorky populárního blogu Kvítka v bytě, se vracejí s dalšími skvělými nápady a postupy, jak svých pár rostlinek nechat přerůst do domácí džungle.
dům a zahrada

Další kvítka v bytě: Ruce od hlíny

332 Kč
295 Kč
Ekologie a zdraví včel - 11%
Aktuálně není ve včelařství naléhavějšího tématu, než je zdraví včel. Téma výsostně praktické a bytostně důležité. Hromadné kolapsy včelstev posledních let jsou toho více než reálným důkazem.
dům a zahrada

Ekologie a zdraví včel

179 Kč
159 Kč
Gorilí táta v Africe - 11%
Ošetřovatel nejznámější české gorily Moji Marek Ždánský odešel ze zoo a jezdí za gorilami do Afriky, aby jim pomáhal. I prodejem téhle knihy.
dům a zahrada
Ukázky

Gorilí táta v Africe

268 Kč
238 Kč
Jak porozumět psí řeči - 11%
Psi jsou báječná stvoření. Chtějí vás potěšit uslintanými pusinkami a, máte-li štěstí, přinesou vám svou oblíbenou a ze všech nejumolousanější kousací hračku. Vše, co za to chtějí, je láska a pozornost …
dům a zahrada

Jak porozumět psí řeči

224 Kč
199 Kč
Krasoprostor - 11%
Janu Zhořovou lze bez nadsázky označit za českou (nebo spíš moravskou) Marii Kondo. Domov vnitřní i vnější – vytvořte ho a zamilujte si ho!
dům a zahrada

Krasoprostor

314 Kč
279 Kč
Opravy historických staveb - báje a mýty
Kniha, která vám pomůže vyvarovat se omylů při opravách starých domů. V poslední době se při opravách starých staveb setkávám stále častěji s názory na řešení dílčích problémů, které jsou mylné, stavbě neprospívají a mnohdy ani neodpovídají fyzikálním zákonům. Mnoho lidí opravuje své staré domy (leckdy svépomocí), a to je pole pro vznik a šíření laických řešení. Lidé se spíše poradí se sousedem nebo na sociálních sítích než s odborníkem.
dům a zahrada

Opravy historických staveb - báje a mýty

179 Kč
Pěstování a řez malých ovocných dřevin - 11%
Tradiční ovocný strom, který ve dvou metrech nad zemí vytváří bohatou korunu, zabírá na zahradě plochu až 80 m2, proto se stále větší oblibě těší nejrůznější typy zakrslých, miniaturních a sloupovitých stromků, které se dají pěstovat dokonce i v nádobách na terase nebo na balkoně.
dům a zahrada

Pěstování a řez malých ovocných dřevin

233 Kč
207 Kč
Řezbářské řemeslo - 11%
Nová rozšířená kniha o řezbářství je zaměřena zejména na řemeslnou technologii.
dům a zahrada

Řezbářské řemeslo

539 Kč
479 Kč
Stavíme domečky pro zvířátka - 11%
Bydlení nejen pro hmyz, ježky a ptáky.
dům a zahrada

Stavíme domečky pro zvířátka

179 Kč
159 Kč
Stavíme vysoké záhony - 11%
Minizahrádka na vysoké úrovni
Vysoké záhony jsou dnes „in“ a „trendy“: jsou přehledné, šetří záda a díky své speciální výplni přinášejí nejvyšší možné výnosy.
dům a zahrada

Stavíme vysoké záhony

179 Kč
159 Kč
Škůdci a choroby rostlin – obrazový atlas - 11%
Nevíte, co okusuje vaše zimostrázové keře?
dům a zahrada

Škůdci a choroby rostlin – obrazový atlas

359 Kč
319 Kč
Zobrazuji 41 - 60 z 121 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 7 > >>