Nejprodávanější e-knihy - březen 2023
povídky

Četnický pes Alto - 20%
Významným pomocníkem četnictva při výkonu pátrací služby byli služební psi. Z tohoto důvodu patřil vůdce služebního psa se svým svěřencem do systemizovaného stavu četnické pátrací stanice.
povídky
Ukázky

Četnický pes Alto

99 Kč
79 Kč
Dvě miniatury - 20%
Kniha obsahuje dvě povídky Polzunkov a Román v devíti dopisech.
povídky
Ukázky

Dvě miniatury

49 Kč
39 Kč
Poslední konec světa - 20%
Třicet povídek autora, který dlouhodobě inklinuje k žánru science fiction a jeho „krajním mezím“, jež často vykresluje s humorným nadhledem.
povídky
Ukázky

Poslední konec světa

69 Kč
55 Kč
Dvojnásobný dvojník - 20%
Kniha Dvojnásobný dvojník představuje zajímavý experiment žánru science fiction: Zdeněk Rosenbaum a Ladislav Szalai si zadali deset témat a každý na dané téma napsal povídku se stejným názvem.
povídky
Ukázky

Dvojnásobný dvojník

69 Kč
55 Kč
Mlč - 20%
Povídkové miniatury, v nichž autorka (1931-1977) evokuje krajiny, postavy a příběhy svého dětství a mládí, prožitého nejprve na Volyni a potom na Broumovsku.
povídky
Ukázky

Mlč

95 Kč
76 Kč
Půltá planeta - 20%
Ladislav Szalai ve čtyřiadvaceti povídkách vtipnou formou promýšlí a předkládá tak různorodá témata, jako je třeba astrální cestování, vývoj civilizace červů v jednom jablku během zrání, něco na způsob výroby Boha.
povídky
Ukázky

Půltá planeta

69 Kč
55 Kč
Stroj fantazie - 20%
Ve sbírce Stroj fantazie přichází Ladislav Szalai s dalšími 21 scifi a fantasy povídkami. Jak je u něj zvykem, nabídne čtenáři celou škálu témat – od úsměvných hříček až po vážnější zamyšlení nad absurditou našeho světa, respektive vesmíru.
povídky
Ukázky

Stroj fantazie

69 Kč
55 Kč
Závoj hrůzy - 20%
Kniha hororových povídek, která rozhodně není nic pro slabé povahy! Za rozbitými okny strašidelného domu probleskne přízračná tvář. Temnota pomalu pohlcuje váš svět a možná vás napadne, co se v ní asi skrývá.
povídky
Ukázky

Závoj hrůzy

79 Kč
63 Kč
Zmizet - 20%
(8x)
Soubor tří rozsáhlých povídek, ve kterých jsou hlavním tématem rodinné vztahy. Petra Soukupová za tuto knihu získala cenu Magnesia Litera 2010 pro nejlepší knihu.
povídky
Ukázky

Zmizet

199 Kč
159 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 39 položek
<< < 1 2 3 4