Nejprodávanější knihy - březen 2023
beletrie

Poslední zrada
(2x)
Když dvě mladé dívky nedorazí z nočního klubu domů, jejich rodiny jsou bez sebe strachy. Z vězení totiž nedávno propustili Conora Dowlinga, muže, který jednu z dívek nenáviděl, protože právě kvůli ní skončil za mřížemi.
beletrie

Poslední zrada

341 Kč
Tajnůstkáři
(1x)
Arden Maxwellová by ráda věděla, kam se poděl její otec, který byl před dvaceti lety spolupachatelem téměř dokonalé loupeže půl milionu dolarů. Aby přišla záhadě na kloub, rozhodne se vrátit do rodinného domu u tajemného jezera Caddo.
beletrie

Tajnůstkáři

323 Kč
Každý den je nový
(2x)
Komiksový deník přináší den za dnem nejen všední, vtipné i dojemné zážitky z jednoho roku autorčina života, ale originálně také ukazuje možnosti spontánního psaní a kresby.
beletrie
Ukázky

Každý den je nový

401 Kč
Zničit
(10x)
Krátce před francouzskými prezidentskými volbami v roce 2027 se na síti objeví video, které jako by ukazovalo popravu možného kandidáta Bruna Jugeho. Paul Raison vystudoval elitní univerzitu a pracuje jako vysoký úředník na ministerstvu hospodářství.
beletrie

Zničit

449 Kč
Pád Gondolinu
(2x)
Příběh z dávnověku Tolkienova světa, pojedávající o Morgothově snaze zničit město Gondolin, jež vystavěli Noldor, elfové, kteří se vzepřeli bohům a opustili bájný Valinor.
beletrie
Ukázky

Pád Gondolinu

313 Kč
Dosah spásy
(1x)
Duchové z tanithských Prvních a jediných už byli příliš dlouho mimo první linii. Proto se zaradují, když se jim naskytne mise, ve které mohou dokonale využít svoje schopnosti. Třináctá kniha z cyklu Gauntovi Duchové.
beletrie

Dosah spásy

350 Kč
Kniha dvou cest
(1x)
V jediném okamžiku se pro Dawn Edelsteinovou všechno změní. Sedí právě v letadle a má se připravit na nouzové přistání.
beletrie

Kniha dvou cest

449 Kč
Učitelka angličtiny
Člověk kvůli svému štěstí udělá cokoliv, aby si ho udržel, dokonce si vytvoří proti ztrátě iluzí a nešťastným událostem kolem sebe obranný val, přes který k němu ale nemůže znovu přijít ani štěstí.
beletrie

Učitelka angličtiny

359 Kč
Vesničanka
Karin stojí na rozcestí. Dostala výpověď v práci a doma si připadá především jako posluhovačka, protože laskavého slova se dočká, jen když některé z jejích tří dětí něco potřebuje.
beletrie

Vesničanka

269 Kč
Výjezd šťastný
Deníky mladých Šternberků z kavalírské cesty, podniknuté počátkem 60. let 17. století, představují unikát mezi podobnými prameny k dějinám cestování v období baroka, už proto že jsou z většiny psány dobovou, navíc živou a barvitou češtinou.
beletrie
Ukázky

Výjezd šťastný

448 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 1000 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 100 > >>