Nejprodávanější tituly - březen 2023
detektivky

Muž, který zemřel dvakrát - 11%
Ani tentokrát si Čtvrteční klub amatérských detektivů svůj čaj o páté v klidu nevypije! Volné pokračování bestsellerové detektivní komedie.
detektivky

Muž, který zemřel dvakrát

403 Kč
358 Kč
Neklidná krev - 11%
(7x)
Pravé zlo nezničí ani čas. Pátý případ Cormorana Strika a Robin Ellacottové. Soukromého detektiva Cormorana Strika osloví s prosbou o pomoc žena, jejíž matka před čtyřiceti lety zmizela za podivných okolností.
detektivky
Ukázky

Neklidná krev

629 Kč
559 Kč
Temné hodiny - 11%
(3x)
Poslední den v roce, který patřil k nejtvrdším v dějinách země, střílejí obyvatelé Los Angeles do vzduchu ze svých zbraní, aby dodrželi starou silvestrovskou tradici. Mezi sprškou olova snášející se k zemi je však i jedna dobře mířená kulka...
detektivky

Temné hodiny

314 Kč
279 Kč
Vražda ve Večernici - 11%
(3x)
Susan Ryelandová dala sbohem Londýnu i práci redaktorky a vede se svým přítelem útulný hotýlek na idylickém řeckém ostrově. Má tedy všechno, co si jen může přát – nebo snad ne? Inu, ne tak docela.
detektivky
Ukázky

Vražda ve Večernici

529 Kč
470 Kč
Zahrada, Rest - 11%
(6x)
Detektivní série Trujkunt dějově zasazená do nejvýchodnějšího cípu Česka, kde se běžně hovoří těšínsko-jablunkovským nářečím „po naszymu“, pokračuje povídkami Zahrada a Rest, v nichž se vrací na scénu svérázný major ostravské kriminálky Roman Saran.
detektivky
Ukázky

Zahrada, Rest

313 Kč
278 Kč
Dvě oběti - 11%
Vrchní inspektorka Rachel Kingová je povolána na opuštěnou stavbu, na které bylo nalezeno tělo Agnes Mooreové. Po ohledání místa činu na detektivy čeká pod vrstvou hlíny ještě jedno nemilé překvapení – druhé tělo neznámé mladé dívky.
detektivky

Dvě oběti

305 Kč
271 Kč
Mrtvola na kolejích - 20%
V polovině prázdnin našli zaměstnanci českých drah na kolejích mrtvé tělo. Identita mrtvého byla zahalená tajemstvím. Jehož příběh znal překvapivě policejní patolog doktor Rajchert.
detektivky
Ukázky

Mrtvola na kolejích

120 Kč
96 Kč
Ani slovo - 11%
(1x)
Jedenáctiletý Mikey se vrací s kamarády domů.
detektivky

Ani slovo

341 Kč
303 Kč
Mrtvý na Pekelném vrchu - 11%
(5x)
Historická detektivka či špionážní thriller z období tureckých nájezdů se svéráznými hrdiny – ostříleným válečným veteránem Steinem a vzdělaným notářem se slabostí pro ženy a víno Barbaričem. Ti řeší případ vraždy šlechtice a velezrady.
detektivky
Ukázky

Mrtvý na Pekelném vrchu

268 Kč
238 Kč
Vlk - 11%
(5x)
Tady to všechno začalo. Mysteriózní prequel bestsellerové série.
detektivky
Ukázky

Vlk

449 Kč
399 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 698 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 70 > >>