Nejprodávanější e-knihy - duben 2023
přírodní vědy

Jak svět doopravdy funguje - 20%
(2x)
Lidstvo ještě nikdy ve své historii nemělo tolik informací, přesto si jen málokdo uvědomuje, jak svět ve skutečnosti funguje. Oceňovaný vědec českého původu Vaclav Smil popisuje a objasňuje složité procesy s neuvěřitelnou lehkostí.
přírodní vědy
Ukázky

Jak svět doopravdy funguje

349 Kč
279 Kč
Fyzika budoucnosti - 20%
Autor ve své knize do značné míry navazuje na svůj starší titul Fyzika nemožného.
přírodní vědy
Ukázky

Fyzika budoucnosti

348 Kč
278 Kč
Dále než Einstein - 20%
Příběh fyziky je komplikovaný a dobrodružný. Po staletí se fyzikové noří stále hloub do tajemství přírody, vyvíjejí nové přístroje, které pomáhají některá tajemství rozluštit a jindy zas vedou k objevení nových záhad. Ve dvacátém století se tento příběh nesmírně zrychlil.
přírodní vědy
Ukázky

Dále než Einstein

239 Kč
191 Kč
Tajný život stromů - 20%
(4x)

Německý bestseller Tajný život stromů se již druhým rokem drží na žebříčku nejprodávanějších knih a získává si nadšené čtenáře ve stále více zemích. Les je pro mnohé z nás vytouženým místem odpočinku. Je synonymem ticha a nedotčené přírody.

přírodní vědy
Ukázky

Tajný život stromů

295 Kč
236 Kč
Stručná historie času - 20%
(1x)
Kniha se stala světovým bestsellerem a byla přeložena do více než čtyřiceti jazyků. Jeden z nejvýznamnějších vědců současnosti v ní odpovídá na otázky jako: Jaká je povaha prostoru a času? Kde se vzal vesmír a kam směřuje? atd.
přírodní vědy
Ukázky

Stručná historie času

198 Kč
158 Kč
Stručné odpovědi na velké otázky - 20%
(1x)
Hawking ve své poslední publikované knize určené širokému okruhu čtenářů zkoumá řadu z největších záhad vesmíru, i potenciální problémy, kterým čelí nebo může čelit lidstvo na naší domovské planetě.
přírodní vědy
Ukázky

Stručné odpovědi na velké otázky

198 Kč
158 Kč
Pod bílou oblohou - 20%
Tato kniha je o lidech, kteří se snaží řešit problémy způsobené lidmi, kteří se snaží řešit problémy,“ popisuje autorka svou knihu rozkročenou mezi vědeckou reportáží a cestopisem.
přírodní vědy
Ukázky

Pod bílou oblohou

298 Kč
238 Kč
Nová klimatická válka - 20%
Nejezte maso. Jezděte vlakem. Méně se sprchujte. A hlavně nechtějte nic po korporacích.
přírodní vědy
Ukázky

Nová klimatická válka

329 Kč
263 Kč
Multiorgasmický muž - 20%
Naučte se oddělit orgasmus a ejakulaci! Radujte se z vyšší vitality a dožijte se vyššího věku! Prožívejte ihned opakované orgasmy! V Čechách dávno doprodaný světový bestseller nyní znovu dostupný v revidovaném vydání.
přírodní vědy
Ukázky

Multiorgasmický muž

219 Kč
175 Kč
O času a vodě - 20%
(1x)

Když byl Andri Snaer Magnason požádán, aby napsal text na pamětní desku za zaniklý ledovec Ok, zaskočilo ho to. Právě na tomto ledovci strávili jeho prarodiče líbánky a stali se zakladateli Islandské glaciologické společnosti.

přírodní vědy
Ukázky

O času a vodě

298 Kč
238 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 71 položek
1 2 3 .. 8 > >>