Nejprodávanější knihy - duben 2023
přírodní vědy

Jak svět doopravdy funguje - 11%
(1x)
Lidstvo ještě nikdy ve své historii nemělo tolik informací, přesto si jen málokdo uvědomuje, jak svět ve skutečnosti funguje.
přírodní vědy
Ukázky

Jak svět doopravdy funguje

449 Kč
399 Kč
O původu času - 11%
(1x)
Nejbližší spolupracovník Stephena Hawkinga ve své knize představuje poslední myšlenky o vesmíru této intelektuální hvězdy našeho věku. Jedná se o dramatickou revizi teorie, kterou Hawking předložil ve své Stručné historii času.
přírodní vědy

O původu času

390 Kč
346 Kč
Darwin - 11%
Charles Darwin je velká osobnost, která změnila svět. Jeho revoluční teorie evoluce přirozeným výběrem byla ve své době kontroverzní a vysmívaná, platí ale už více než 150 let. Bohatě ilustrovaná kniha vás provede Darwinovým životem profesním, jeho slavnou cestou na Galapágy, ale i jeho životem soukromým.
přírodní vědy

Darwin

314 Kč
279 Kč
Jak vesmír přišel ke svým skvrnám - 11%
(2x)
Jedna z nejvýraznějších osobností soudobé kosmologie rozvíjí ve své knize hypotézu o tom, že vesmír je prostorově konečný, přestože nemá žádné hranice.
přírodní vědy

Jak vesmír přišel ke svým skvrnám

268 Kč
238 Kč
Anorganická chemie - 11%
Anorganická chemie přináší studentům i učitelům jasně a srozumitelně podaný úvod do teoretických principů anorganické chemie doplněný skvělými ilustracemi.
přírodní vědy
Ukázky

Anorganická chemie

1 440 Kč
1 280 Kč
Biochemie - 11%
Předkládaná učebnice přináší netradičním způsobem zpracované základy biochemie, nepřetížené nadbytkem faktografických údajů. Je určena pro vysokoškolské studenty, kteří již zvládli základy obecné, organické a analytické chemie.
přírodní vědy

Biochemie

738 Kč
656 Kč
Život se psem není pod psa - 11%
Zábavná a poučná kniha významného zoologa a zakladatele etologie,jež potěší milovníky psů a všechny, kteří se zajímají o chování zvířat.
přírodní vědy
Ukázky

Život se psem není pod psa

233 Kč
207 Kč
Jaké to je být ptákem - 11%
Přemýšleli jste někdy o tom, jaké to je létat?
přírodní vědy

Jaké to je být ptákem

314 Kč
279 Kč
Pod bílou oblohou - 11%
Tato kniha je o lidech, kteří se snaží řešit problémy způsobené lidmi, kteří se snaží řešit problémy,“ popisuje autorka svou knihu rozkročenou mezi vědeckou reportáží a cestopisem.
přírodní vědy
Ukázky

Pod bílou oblohou

439 Kč
390 Kč
Tajemství těla - 11%
Představte si, že budeme dlouho dopředu vědět, s jakou pravděpodobností se u nás vyvine rakovina, že budeme mít k dispozici personalizované poznatky o svých genech, orgánech a buňkách.
přírodní vědy

Tajemství těla

313 Kč
278 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 218 položek
1 2 3 .. 22 > >>