Nejprodávanější knihy - duben 2023
národní kuchyně

Atlas chutí - 11%
(1x)
Každý tuzemský region má recepty, které jsou jedinečné. Jihočeské knedlíky s borůvkovým žahourem, podkrkonošské kyselo, valašský skopový guláš, ornamentální chodské koláče, smažený chřest z jihu Moravy nebo patenty s oskerušovými povidly ze Slovácka.
národní kuchyně
Ukázky

Atlas chutí

629 Kč
559 Kč
Recepty z farmářského trhu 1. díl - 6%
(2x)
První díl nové kuchařky Recepty z farmářského trhu představí svěží nápady na přípravu pokrmů z domácích plodin v podzimním a zimním období.
národní kuchyně

Recepty z farmářského trhu 1. díl

169 Kč
159 Kč
Středomořská kuchyně - 11%
Uvařte si více než 75 středozemských receptů, ve kterých zužitkujte vše, co je právě v sezóně. Začněte úvodem do středozemského stylu vaření a pokračujte přípravou receptů dle vlastního výběru.
národní kuchyně

Středomořská kuchyně

449 Kč
399 Kč
Tradice - Lidové zvyky a recepty - 11%
V knize Tradice s podtitulem Lidové zvyky a recepty spojily síly časopisy Venkov & styl, který už více než deset let přináší svým čtenářům spoustu reportáží o našich tradicích a zvycích.....
národní kuchyně

Tradice - Lidové zvyky a recepty

359 Kč
319 Kč
Vše sváteční - 11%
Sladkosti Ivety Fabešové patří mezi nejzářivější hvězdy na českém cukrářském nebi. A když se tato skvělá cukrářka nechá inspirovat tradičními recepty od Marie Sandtnerové, vzniknou přímo pohádkové výtvory.
národní kuchyně
Ukázky

Vše sváteční

422 Kč
375 Kč
Dokonalý steak - 11%
Pokud si rádi pochutnáte na dokonalém šťavnatém steaku, podávaném se zlatavými hranolky a domácí bearnskou omáčkou či s bílým pečivem, které výborně saje šťávu, je tahle kniha pro vás kulinárním pokladem.
národní kuchyně

Dokonalý steak

359 Kč
319 Kč
Velikonoční svátky o století zpátky - 11%
Knížka Velikonoční svátky o století zpátky známé folkloristky a výtvarnice Kamily Skopové.
národní kuchyně

Velikonoční svátky o století zpátky

80 Kč
71 Kč
Tisíc dnů v Toskánsku - 11%
Americká šéfkuchařka Marlena de Blasi má dvě životní vášně – lásku a jídlo. Obojí nachází v míře vrchovaté v toskánské vesničce San Casciano dei Bagni, kam se přestěhuje z Benátek se svým italským manželem Fernandem.
národní kuchyně

Tisíc dnů v Toskánsku

268 Kč
238 Kč
Velká kuchařka Čech a Moravy - 11%
(3x)
Nejobsáhlejší kuchařská kniha autora knižních bestsellerů Romana Vaňka z dílny Pražského kulinářského institutu. Kniha obsahuje 762 fotografií a 431 receptů krok za krokem je přehledně řazeno do 23 kapitol.
národní kuchyně

Velká kuchařka Čech a Moravy

629 Kč
559 Kč