Nejprodávanější tituly - duben 2023
česká

Život po Kafkovi
(1x)
Román inspirovaný osudem Kafkovy snoubenky Felice Bauerové. Kdo vlastně byla Kafkova snoubenka Felice Bauerová, žena, kterou generace Kafkových fanoušků znají jen jako milovnici masitých pokrmů, těžkého nábytku a přesně nařízených hodinek?
česká
Ukázky

Život po Kafkovi

268 Kč
S prominutím řečeno
(3x)
Michael Žantovský ve svém novém díle s okouzlující nadsázkou a vtipem líčí „nesmazatelné zážitky“ s významnými osobnostmi světového dění. Díky autorovi čtenář prožije znovu, i když trochu jinak, převratné dějinné události konce 20. století.
česká
Ukázky

S prominutím řečeno

447 Kč
Směna
(4x)
Příběh o křehkosti současné mladé ženy, která ve svém letu nevyhnutelně naráží do skla globalizované cizoty, vlastní osamělosti i osudu.
česká
Ukázky

Směna

314 Kč
Bílá Voda
(19x)
Literární událost v limitované edici s ilustracemi Jaromíra 99.
česká
Ukázky

Bílá Voda

899 Kč
Návrat nežádoucí
(1x)
Strhující román o osudech mladé zdravotní sestry se odehrává v kulisách poválečných československých dějin.
česká

Návrat nežádoucí

359 Kč
Rozpůlený dům
(12x)
Román o svobodomyslných ženách a pytlácích, kšeftmanech s textilem a spiritistech se odehrává v sudetské vesnici první poloviny 20. století. Je to příběh o tajných láskách, útěcích, křivdách, změnách jmen i příjmení a žabomyších válkách.
česká
Ukázky

Rozpůlený dům

448 Kč
Vypravěč
(3x)
V příběhu malého Vítka Kříže a jeho bratra Jáchyma se ocitáme na Běstvinách, na místě jako stvořeném pro prastarou legendu, ve které se na konci zámecké zahrady hýbe obrovský kompost.
česká

Vypravěč

359 Kč
Volha
Zajímavý a zábavný román, napsaný neobyčejně bizardním, přesně odposlechnutým jazykem, je portrétem hlavního hrdiny, člověka, zajímajícího se pouze o ženské a fotbal, omezeného egocentrika, který vyniká ve vymýšlení drobných podvodů a triků, ...
česká

Volha

350 Kč
Moje roky v Izraeli
(5x)
Izrael a neklidná oblast Blízkého východu očima reportéra ČT. David Borek je stálým zpravodajem ČT v nestálém regionu Blízkého východu.
česká
Ukázky

Moje roky v Izraeli

359 Kč
Večírek s hořkým koncem
Když soukromá vyšetřovatelka Tara vyslechne rozhovor dvou zdravotních sester v jeníkovské nemocnici, považuje to za nevinnou konverzaci. Rozhovor ale vyslechne ještě někdo. Někdo, kdo si uvědomí jeho pravý význam.
česká

Večírek s hořkým koncem

296 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 100 > >>